Halakkal kávézhatsz ebben a vietnami kávézóban

Ho Si Minh kávézó Vietnám utazás hal kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen olyan kávézó van a világon, ahol halakkal együtt üldögélhetsz. A Ho Si Minh-városban található Amix Coffee-ban ugyanis mezítláb, majdnem térdig érő vízben kell lenned. 

Ho Si Minh-városban, Vietnamban található a Amix Coffee, ahol egy dologra nagyon kell figyelned: Ne lépj a halakra!

Itt ugyanis majdnem térdig érő vízben kell gázolni és kávézni, a többszintes kávézó vizében pedig halak élnek. Rettentően óvatosnak kell lenni, ugyanis lépten nyomon ott úszkálnak. Az egész ötlet a 23 éves Nguyen Duoc Hoától származik, aki az állatkertek fogalmát új szintre akarta emelni.

Beverly Hills, Las Vegas: az USA legnépszerűbb helyein forgatott a Life.huhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190603-beverly-hills-las-vegas-az-usa-legnepszerubb-helyein-forgatott-a-lifehu.htmlA Life.hu stábja néhány hete az Amerikai Egyesült Államokban forgatott. Az utazás első állomásaként Hollywoodot mutatjuk meg, megnéztük az Oscar-díjnak helyt adó plázát, a hírességek sétányát, a sztárok házait, majd Beverli Hills-t is. Ezután autóba ültünk és elutaztunk Las Vegasba, ahol még egy helikopterre is felszálltunk, megnéztük a világ leghíresebb gátját és a Grand Canyon bevezető szakaszát, majd visszatérve az angyalok városába, ellátogattunk a leghíresebb temetőbe, a Universal filmstúdióba, a Nickelodeon díjátadójára, és természetesen a Baywatch helyszíneként szolgáló Santa Monica beach-re. Íme a nyugati part legnépszerűbb területei néhány percben, ahogyan mi láttuk. Utazás--Ezt ne kérdezd meg soha a légiutas-kísérőktőlhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190528-ezt-ne-kerdezd-meg-soha-a-legiutas-kiseroktol.htmlA légiutas-kísérők nem minden kérdést fogadnak szívesen: ezt az egyet kifejezetten nem. UtazásOrigoEgy elhagyott bikinifelsőt talált Szandi a mocsárbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190531-egy-elhagyott-bikinifelsot-talalt-szandi-a-mocsarban.htmlKülönös dologra bukkant Szandi egy mocsárban Horvátországban. UtazásOrigoKitört az Etna, Európa legnagyobb vulkánja – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190531-kitort-az-etna-europa-legnagyobb-vulkanja-foto.htmlKitört az Etna, Európa legnagyobb és legaktívabb vulkánja, Catania város közelében. Utazás--Nosztalgikus újítás: étkezőkocsikkal indul útjára a Balaton expresszhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190529-nosztalgikus-ujitas-etkezokocsikkal-indul-utjara-a-balaton-expressz.htmlÚjra közlekednek majd étkezőkocsik a Balatonhoz induló vonatokhoz csatolva. Hamburgert és sört is fogyaszthatnak majd az utazók. Utazás--Elhagyta az országot Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190528-elhagyta-az-orszagot-jakupcsek-gabriella.htmlBarátnőivel Olaszországba utazott Jakupcsek Gabriella. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.