Michelle Bourke elhunyt férje kartonmásával váltja valóra régi álmukat

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Swns -
halál özvegy Michelle Bourke utazás karton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonöt év boldog házasság után elhunyt Michelle Bourke férje, Paul. Az özvegy valóra akarta váltani a közös álmukat, az utazást. Most a férje kartonmásával szeli át a világot. 

"Amikor Paul megkérdezte, mit fogok csinálni, miután elment, csak annyit mondtam: utazok" – idézi a Metro Michelle Bourke szavait, aki 25 év boldog házasság után veszítette el férjét. A 61 éves Paul rákban szenvedett.

Michelle és férje kartonmása Stonehenge-nél Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Swns

Mindig szerettek volna utazgatni a feleségével, ám nem volt rá alkalmuk. Az özvegy megígérte a haldokló szerelmének, hogy elvisz magával egy fotót róla, így olyan lesz, mintha együtt lennének. Fotó helyett azonban megcsináltatta a férje kartonmását. Így életnagyságban készíthetnek közös szelfiket.

Michelle már járt Las Vegasban és San Franciscóban, látta Párizst, Londont és Dublint is. Nem áll meg, folytatja útját a férje emlékével a szívében. Mint mondta: a kartonmás kicsit elhasználódott a folyamatos hajtogatástól, így hamarosan újat készíttet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.