Pirner Almáék Balira utaztak, kirabolták őket

Bali utazás majom lopás Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy teljes hónapot töltött Balin Pirner Alma a családjával. Elmesélte, milyen volt kisgyerekkel egy ekkora útra vállalkozni, és azt is elárulta, hogy kirabolták őket. 

Pirner Alma és családja Balin töltöttek egy hónapot. Hármasban utaztak hároméves kisgyerekükkel, így szerveztek felnőtteknek és gyerekeknek szóló programokat is.

Ám nem volt felhőtlen a nyaralás, Pirner elárulta, mi történt velük.

„Kiraboltak. Mégpedig egy majom. A majomerdőben sétáltunk, és ott a majmok rád ugranak, odajönnek közel” – mesélte Pirner Alma. A majom pedig nem másra vetett szemet, mint egy kis táskára, amelyben számos elektronikus kütyü volt.

Nem sikerült visszaszerezni, arra kérték őket, hogy 2 nap múlva menjenek vissza érte, hátha a majom leejti valahol.

Másfél kilós aranyrögöt talált egy ausztrál hobbikutatóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190520-masfel-kilos-aranyrogot-talalt-egy-ausztral-hobbikutato.htmlCsaknem másfél kilós, százezer ausztrál dollárt (20 millió forintot) érő aranyrögöt talált egy hobbikutató az Ausztrália nyugati részén fekvő Kalgoorlie környékén. UtazásOrigoTitkos lakás is helyet kapott az Eiffel-torony tetejében – Videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190513-titkos-lakas-is-helyet-kapott-az-eiffeltorony-tetejeben-video.htmlGustave Eiffel egy kicsit magának is kedvezett, amikor megépítette az Eiffel-tornyot. A tetejében egy kis lakást is kialakított, amiről ma már kevesen tudnak. Akkoriban a világ elitje akart bejutni a titokzatos falak közé. Utazás--Egyre több magyar vág neki lakóautóval Amerikánakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190517-egyre-tobb-magyar-vag-neki-lakoautoval-amerikanak-usa.htmlAz Egyesült Államok felfedezésének egyik legjobb módja a lakóautó-bérlés. Mellette szól a kényelem, az ár, és természetesen a hamisítatlan amerikai életérzés is. A lakókocsis utazást applikációkkal, előfoglalásokkal és a tapasztalt utazók tanácsainak meghallgatásával még könnyebbé tehetjük. UtazásOrigoKároly herceg meseszép panziót nyitott a család egyik kastélyábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190516-karoly-herceg-meseszep-panziot-nyitott-a-csalad-egyik-kastelyaban.htmlGranary Lodge néven nyitotta meg panzióját Károly herceg május elején. A CNN szerint a The Castle of Mey-t a herceg nagymamája, az anyakirálynő vásárolta. Utazás--A vízesés alatt szexizett Pirner Alma – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190515-a-vizeses-alatt-szexizett-pirner-alma.htmlPirner Alma Balin egy vízesés alatt mutatta meg idomait fürdőruhában. Utazás--Elképesztő múzeum: 8 ezer holttest a kapucínusok katakombáibanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190511-elkepeszto-muzeum-8-ezer-holttest-a-kapucinusok-katakombaiban.htmlKülönleges és egyszerre hátborzongató élményben lehet része annak, aki ellátogat a Palermóban található kapucínusok katakombáiba. A 8 ezer múmia és 1252 holttest a folyosókon kíséri végig a látogatót. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.