Károly herceg meseszép panziót nyitott a család egyik kastélyában

Forrás: Getty Images/2019 WPA Pool/Wpa Pool -
vendéglátás Károly herceg család utazás panzió Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Granary Lodge néven nyitotta meg panzióját Károly herceg május elején. A CNN szerint a The Castle of Mey-t a herceg nagymamája, az anyakirálynő vásárolta. 

A CNN cikke szerint a dizájn is az eredeti tulajdonos ízlésvilágát tükrözi, természetesen modern beütéssel. A kert és a park felújítását is Károly herceg nagymamája végeztette. A belső kialakítás, a kárpitok erős skót hatást tükröznek, amelyek a királynő Skócia iránti szeretetét hivatottak demonstrálni.

A szobákat egyébként 187 dollártól, azaz 52 ezer forinttól lehet igénybe venni.

A vízesés alatt szexizett Pirner Alma – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190515-a-vizeses-alatt-szexizett-pirner-alma.htmlPirner Alma Balin egy vízesés alatt mutatta meg idomait fürdőruhában. Utazás--Csodás alakot villantott Demcsák Zsuzsa a thaiföldi napsütésbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190515-csodas-alakot-villantott-demcsak-zsuzsa-a-thaifoldi-napsutesben.htmlVéget ért az Ázsia Expressz forgatása. A kimerült hírességek igyekeznek minden percet kihasználni a regenerálódásra. Így tett Demcsák Zsuzsa is, aki bikiniben mutatta meg tökéletes alakját. UtazásOrigoEgy kapszulában szelte át az Atlanti-óceánt Jean-Jacques Savinhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190514-egy-kapszulaban-szelte-at-az-atlantioceant-jeanjacques-savin.htmlCélba ért Jean-Jacques Savin, az a 72 éves férfi, aki nem kisebb dologra vállalkozott, mint hogy átszeli az Atlanti-óceánt egy kapszulában sodródva. Utazás--Mennyire ismered a KRESZ-táblákat? Töltsd ki kvízünket!http://www.life.hu/lifeutazas/20190508-mennyire-ismered-a-kresz-tablakat-kviz.htmlA jogosítvány megszerzésének az első és legfontosabb mérföldköve a sikeres KRESZ-vizsga. A tanfolyamokon és könyvekből megszerzett tudásodat ma már a tanulás ideje alatt folyamatosan online is tesztelheted, így te is el tudod dönteni, felkészültél-e már arra, hogy levizsgázz. Ha régóta van jogosítványod, akkor sem felesleges időnként kitölteni egy-egy tesztet, jó, ha tudod, mennyit felejtettél és/vagy naprakész-e a tudásod. UtazásOrigoElképesztő múzeum: 8 ezer holttest a kapucínusok katakombáibanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190511-elkepeszto-muzeum-8-ezer-holttest-a-kapucinusok-katakombaiban.htmlKülönleges és egyszerre hátborzongató élményben lehet része annak, aki ellátogat a Palermóban található kapucínusok katakombáiba. A 8 ezer múmia és 1252 holttest a folyosókon kíséri végig a látogatót. Utazás--Jeff Bezos megmutatta űrhajóját, szerinte hamarosan a Holdon étkezhetünkhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190510-jeff-bezos-megmutatta-urhajojat-szerinte-hamarosan-a-holdon-etkezhetunk.htmlAz Amazon alapítója, Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere bemutatta azt az űrhajót, amivel már akár 2023-ban a Holdra lehet utazni. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.