Rubint Rella hazautazik Dél-Koreából, elárulta, hogy meddig lesz itthon

utazás Korea Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella szerelme Dél-Koreában kapott szerződést, így a fiatal menyasszony is vele tartott. Most azonban hazautazik, és azt is elárulta, hogy miért. 

„Kicsit kócos de annyira szeretem ezt a képet. Sajnos itt kell hagynom a Manómat egy időre, ugyanis az elkövetkezendő pár héten Magyarországon leszek, le kell tennem az egyetemi vizsgáimat” – írta közösségi oldalán Rubint Rella.

A fiatal lány nemrégiben költözött ki szerelmével Dél-Koreába, hiszen a férfi ott kapott futballszerződést. Most azonban hazautazik a vizsgái miatt, és tesz egy kis kitérőt Veronába is. Már nagyon várja, hogy lássa a családját, a barátait és a kutyáját.

Elhagyta az országot Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190509-elhagyta-az-orszagot-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka egy divatesemény miatt utazott el Veronába. UtazásOrigoImádja az internet a meztelen turistanőt (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20190508-imadja-az-internet-a-meztelen-turistanot.htmlPucér turistaként lett népszerű az interneten Sarah Jane. UtazásOrigoVincent Callebaut építész kertet álmodott meg a Notre-Dame tetőterébehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190508-vincent-callebaut-epitesz-kertet-almodott-meg-a-notredame-tetoterebe.htmlÉpítészek pályázhatnak a leégett Notre-Dame-székesegyház újjáépítésére. Vincent Callebaut – aki számos munkájába beleépíti a természetet, és nagy híve a környezetbarát energiafelhasználásnak – is adott be tervet, amelyet mi is megtekinthetünk. Utazás--Josh Brolin Budapestről posztolt http://www.life.hu/lifeutazas/20190508-josh-brolin-budapestrol-posztolt.htmlNemcsak Jason Momoa, hanem Josh Brolin is Budapesten tartózkodik a családjával. A színész igencsak szép sorokat írt a közösségi oldalán a magyar fővárosról. Utazás--Előzetes online regisztrációhoz kötik a belépőjegy-vásárlást a Plitvicei-tavakhozhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190508-elozetes-online-regisztraciohoz-kotik-a-belepojegyvasarlast-a-plitviceitavakhoz.htmlSzámos turista, köztük egy magyar család maradt belépő nélkül az elmúlt hetekben a Plitvicei-tavaknál, mert nem tudták, hogy legalább két nappal érkezésük előtt online regisztrálniuk kell a jegyvásárláshoz - adta hírül hétfőn a 24sata című horvát napilap.UtazásOrigoHatvan év után került a helyére a Stonehenge egy eltűnt darabjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190508-hatvan-ev-utan-kerult-a-helyere-a-stonehenge-egy-eltunt-darabja.htmlTöbb mint 60 év után került a helyére a Stonehenge egy darabja, melyet 1958-ban régészek emeltek ki az egyik gigászi kőoszlopból.Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.