Bikiniben is megmutatta magát a szexi pilótanő, Emilie

pilóta szexi bikini Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilie Christine pilótanő nemcsak a karrierjében sikeres, az Instagramon is több mint 50 ezren követik.

Mosolygós és szexi: a 31 esztendős kanadai Emilie Christine nemcsak pilótaként népszerű, már az Instagramot is meghódította: a közösségi oldalon több mint 50 ezren követik.

Immár nyolc éve annak, hogy repülőgépeket vezet, ez idő alatt összesen 35 országban járt. Utazásairól természetesen rendszeresen posztol, már fürdőruhában is megmutatta magát követői nagy örömére.

Elmondása szerint ez még mindig egy férfias pálya, és nőként sokkal keményebben kellett dolgoznia, hogy eljusson oda, ahol most van.

Vulkánba zuhant embert mentettek ki a mentőcsapatok Hawaiinhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190505-vulkanba-zuhant-embert-mentettek-ki-a-mentocsapatok-hawaiion.htmlHawaiin vulkánba zuhant egy turista, de szerencsésen megúszta a balesetet. UtazásOrigoMeztelenül pózol a Maldív-szigeteken Hargitai Bea – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190504-meztelenul-pozol-a-maldivszigeteken-hargitai-bea-foto.htmlHargitai Bea éppen a Maldív-szigeteken nyaral férjével, David Stogellel édeskettesben. UtazásOrigoNagy elismerés: Budapest lett Európa egyik leginstázhatóbb városahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190430-nagy-elismeres-budapest-lett-europa-egyik-leginstazhatobb-varosa.htmlA Big Seven Travel utazással foglalkozó portál rangsorolta a leginkább instázható városokat. Budapest a nagyon előkelő negyedik helyet szerezte meg. Utazás--Ada végleg Németországba költözik: már iskolát és lakást keresnekhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190420-ada-vegleg-nemetorszagba-koltozik-mar-iskolat-es-lakast-keresnek.htmlAda szerelme Németországban él. A műsorvezető komoly döntést hozott: követi a szerelmét, és a fiaival együtt külföldre költözik. UtazásOrigoRubint Rella a Coachella fesztiválon bulizik - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190418-rubint-rella-a-coachella-fesztivalon-bulizik.htmlRubint Rella egy időre otthagyta Dél-Koreát: Kaliforniába utazott a Coachella fesztiválra. UtazásOrigoEgy plébános szerint egyfajta jelzés lehetett számunkra a Notre-Dame-ban pusztító tűzhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190418-egy-plebanos-szerint-egyfajta-jelzes-lehetett-szamunkra-a-notredameban-pusztito-tuz.htmlEgy plébános szerint üzenetet is hordozhat magában az, hogy leégett a Notre-Dame egy része. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.