Vulkánba zuhant embert mentettek ki a mentőcsapatok Hawaiin

Forrás: Shutterstock/ Maridav -
vulkán mentőcsapat mentés Hawaii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hawaiin vulkánba zuhant egy turista, de szerencsésen megúszta a balesetet.

Hawaiin a Kilauea-vulkánba zuhant egy turista – számolt be róla a CNN. A portál azt írja, az amerikai katona egészen a peremig mászott fel, majd rosszul lépett, elvesztette az egyensúlyát, és leesett.

Szerencsére fennakadt egy sziklán, és időben észrevették, két órán belül megérkeztek hozzá a mentőcsapatok, amelyek aztán kötelek segítségével kihúzták, és megmentették az életét.

A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Hawaiin történt a baleset Forrás: Shutterstock/ Maridav
Meztelenül pózol a Maldív-szigeteken Hargitai Bea – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190504-meztelenul-pozol-a-maldivszigeteken-hargitai-bea-foto.htmlHargitai Bea éppen a Maldív-szigeteken nyaral férjével, David Stogellel édeskettesben. UtazásOrigoNem mindenhova viheted magaddal a vibrátort: légy körültekintő, ha nyaralni mész (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20190427-nem-mindenhova-viheted-magaddal-a-vibratort-legy-korultekinto-ha-nyaralni-mesz.htmlA szexjátékszeredet is vinnéd magaddal a nyaralásra? Nem biztos, hogy jó ötlet! UtazásOrigoNagy elismerés: Budapest lett Európa egyik leginstázhatóbb városahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190430-nagy-elismeres-budapest-lett-europa-egyik-leginstazhatobb-varosa.htmlA Big Seven Travel utazással foglalkozó portál rangsorolta a leginkább instázható városokat. Budapest a nagyon előkelő negyedik helyet szerezte meg. Utazás--Egy plébános szerint egyfajta jelzés lehetett számunkra a Notre-Dame-ban pusztító tűzhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190418-egy-plebanos-szerint-egyfajta-jelzes-lehetett-szamunkra-a-notredameban-pusztito-tuz.htmlEgy plébános szerint üzenetet is hordozhat magában az, hogy leégett a Notre-Dame egy része. Utazás--Rubint Rella a Coachella fesztiválon bulizik - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190418-rubint-rella-a-coachella-fesztivalon-bulizik.htmlRubint Rella egy időre otthagyta Dél-Koreát: Kaliforniába utazott a Coachella fesztiválra. UtazásOrigoVarázslatos fotót posztolt Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190417-varazslatos-fotot-posztolt-debreczeni-zita.htmlDebreczeni Zita Thaiföldről posztolt egy varázslatos fotót. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.