Rákóczi Feri és családja vasárnapig Srí Lankán marad

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál terrortámadás Srí Lanka nyaralás Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvét vasárnapján több öngyilkos merénylő robbantott Srí Lankán. Az országban tartózkodik Rákóczi Feri és családja is. SMS-ben nyilatkozott a kinti helyzetről. 

Több öngyilkos merénylő robbantott húsvétvasárnap Srí Lankán. A tragédia 321 áldozatot követelt. Az országban tartózkodik Ráckózi Feri rádiós és családja is. A Blikknek SMS-ben nyilatkozott, a kommunikáció akadozik, az internetet és a közösségi oldalakat lekapcsolták. És bár nincsenek veszélyben, megdöbbentették őket a történtek.

„Bent vagyunk a sziget belsejében, itt teljes béke van, ám kicsit több a rendőri ellenőrzés” – mondta a lapnak Rákóczi Feri, aki elismerte: nem ez lesz életük legvidámabb nyaralása.

Rákóczi Feri vasárnap tér haza Srí Lankáról Fotó: Polyák Attila - Origo

„Nem megyünk előbb haza, mert óriási a káosz a repülőtéren. Vasárnap indulunk, addigra remélhetőleg minden letisztul. Biztonságban érezzük magunkat, így nem tervezzük a korábbi hazautazást. Elkerüljük a nagyvárosokat és a vallási kegyhelyeket, ezeket szerencsére nagyrészt már megnéztük. Kis falvakban vagyunk, nyugodt helyeken” – fogalmazott a rádiós. Elmondta: mindenki szomorú a tragédia miatt, lépten-nyomon a nemzeti gyász színeibe botlanak.

A héten egyébként felvételről szól a Rádió1 reggeli műsora, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani is szabadságon vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.