Ada végleg Németországba költözik: már iskolát és lakást keresnek

Forrás:Pintér Adrienn, Ada/Facebook -
költözés Németország Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada szerelme Németországban él. A műsorvezető komoly döntést hozott: követi a szerelmét, és a fiaival együtt külföldre költözik.

Költözés, családbővítés: ezek a tervei Adának és szerelmének.

Pintér Adrienn, Ada Forrás: Pintér Adrienn, Ada/Facebook

"Már nem titok, hogy hamarosan mindannyian Németországba költözünk a páromhoz, Mátéhoz. Jelenleg nagy lakás- és iskolakeresésben vagyunk, illetve Bencének és Bálintnak a nyelvtudását is fejlesztjük. Nekem az utóbbi két évben a passzív tudásom fejlődött. Máté szeretne egy közös babát, ennek elvileg nincs semmi akadálya. Fiús anya vagyok, és magamat sem tartom csicsergős csajnak, ezért kicsit tartanék attól, ha egy cincogó hangú kislányom lenne. Nem nagyon szeretem ezeket a típusú lányokat, bár mellettem és a testvérei mellett valószínűleg egy igazi vagány kislány lenne belőle" – mesélte a Borsnak Ada.

Az extrém szexbe halhatott bele egy orosz túrázóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190417-extrem-szexbe-halhatott-bele-egy-orosz-turazo.htmlFához bilincselve találták meg annak az orosz túrázónak a csontvázát, aki 2017 májusában tűnt el. UtazásOrigoÍgy csökkentsd a nyaralásod ökológiai lábnyomát: utazz tudatosan!http://www.life.hu/lifeutazas/20190419-fenntarthato-desztinaciok-szlovenia-horvatorszag-svedorszag.htmlAz utazás az elmúlt években egyre több embernek vált elérhetővé. A digitális megoldásoknak és a növekvő számú lehetőséggel párhuzamosan csökkenő áraknak köszönhetően gyakran lehet jó ajánlatokba botlani. Az opciók között szemezgetve könnyű megfeledkezni az utazás környezeti hatásairól, pedig az első lépéseket megtenni a tudatosabb üdülés felé nem is olyan nagy kihívás, mint amilyennek elsőre tűnik. Az utazási mód vagy a célpont tudatos kiválasztásával is csökkenthető a világ felfedezése közben magunk után hagyott lábnyom. UtazásAFPRubint Rella a Coachella fesztiválon bulizik - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190418-rubint-rella-a-coachella-fesztivalon-bulizik.htmlRubint Rella egy időre otthagyta Dél-Koreát: Kaliforniába utazott a Coachella fesztiválra. UtazásOrigoMedence mellől posztolt Dobó Kata – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190417-medence-mellol-posztolt-dobo-kata.htmlDobó Kata egy medencés fotóval intett búcsút Los Angelesnek. UtazásFotó: Szabó Gábor - OrigoExtrák a kocsiban, amelyek biztonságos élménnyé teszik a vezetésthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190414-suzuki-extrak-noi-vezetoknek-amelyek-konnyitik-es-biztonsagosabba-teszik-a-vezetest.htmlHa hosszabb útra indulunk autóval, érthető módon a lehető legtöbb óvintézkedést megtesszük annak érdekében, hogy ne történhessen baj. Szerencsére ma már radarok, kamerák és lézerek is gondoskodnak a könnyed vezetés elményéről és a lehető legnagyobb biztonságunkról. Ez utóbbi talán a nők esetében kiemelten fontos, akik sokkal óvatosabbak és biztonságra törekvőbbek az utakon, mint a férfiak. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy ők rosszabb sofőrök lennének, inkább arról van szó, hogy többször viszik utasként a gyerekeiket, és ezért a védelmező attitűd náluk a még óvatosabb autózással párosul. UtazásOrigoLeomló gleccserdarab okozott cunamit Izlandon – videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190402-leomlo-gleccserdarab-okozott-cunamit-izlandon.htmlEgy hatalmas leszakadó jégtömb indított el cunamit Izlandon a nézelődő turisták irányába. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.