Jézus arca tűnt fel egy sziklán Virginiában – Videó

szikla jelenség Jézus Virginia túra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jézus arcát vélte felfedezni egy sziklán egy kiránduló Virginiában.

A virginiai Shae néhány héttel ezelőtt úgy döntött, a jó időt kihasználva elmegy túrázni. Épp fotózgatott, amikor figyelmes lett egy közeli sziklára, amely olyan formát öltött, mintha az Jézus arca volna. A jelenségről videót is készített, amit aztán feltöltött a YouTube-ra.

Bár a kommentelők egy része vitatkozott a nővel, mondván: még csak nem is hasonlít rá, Shae állítja, Jézus szándékosan mutatta meg neki magát – számolt be róla a Unilad.

Újra megmérik a Mount Everest magasságáthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190410-ujra-megmerik-a-mount-everest-magassagat.htmlA nepáli kormány által kijelölt hegymászókból álló csoportot küldenek a Mount Everest (Csomolungma) magasságának újbóli megmérésére és annak kiderítésére, hogy a 2015-ös nagy erejű földrengés miatt csökkent-e a hegy magassága. Utazás--Pirner Alma Balin villantotta meg feszes fenekét – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190408-pirner-alma-balin-villantotta-meg-feszes-feneket.htmlPirner Alma Balin villantotta meg formás fenekét. UtazásOrigoTunyogi Bernadett fél évet várt álmai nászútjára: Kubába utaztak a férjévelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190405-tunyogi-bernadett-fel-evet-vart-almai-naszutjara-kubaba-utaztak-ferjevel.htmlTunyogi Bernadett és Soponyai Géza tavaly szeptemberben fogadtak örök hűséget egymásnak, a nászútra azonban fél évet várniuk kellett, de megérte: a paradicsomban érezték magukat Kubában. UtazásOrigoJoe Gall fotós jégbe fagyott szörfösökről készített elképesztő képekethttp://www.life.hu/lifeutazas/20190401-joe-gall-fotos-jegbe-fagyott-szorfosokrol-keszitett-elkepeszto-kepeket.htmlA szörfözésről szinte mindenkinek a napfény és a meleg jut eszébe. Ám vannak olyan megszállottak akik a fagyos vízben is képesek űzni ezt a sportot. Róluk készített elképesztő képeket John Gall fotós. Utazás--Meztelen reggeli London felett – a jótékonyság jegyébenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190329-meztelen-reggeli-london-felett-mindez-a-jotekonysag-jegyeben.htmlMeztelenül étkezni a mesés London felett 35 ezer láb magasban? Akik igazán bátrak, most megtehetik, az első reggelik bevételét pedig jótékony célra ajánlják fel. Utazás--Megnyitotta kapuját a világ legnagyobb virágoskertje Hollandiában – Fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190327-megnyitotta-kapujat-a-vilag-legnagyobb-viragoskertje-hollandiaban.htmlHollandiában megnyitott a világ legnagyobb és talán legszebb virágoskertje. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.