Kényszerleszállást hajtott végre Jennifer Aniston magángépe: Courteney Cox is a fedélzeten volt

Forrás: Alberto Rodriguez / Getty Images North America / AFP -
magángép kényszerleszállás Courtney Cox Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok két színésze többedmagukkal repültek Mexikóba, de nem volt problémamentes az utazásuk: kényszerleszállást kellett végrehajtania a gépnek.

Courteney Cox és Jennifer Aniston a Jóbarátok óta a legjobb barátnők, és sok időt töltenek együtt. Nemrég közös utazásra indultak, Mexikóba szerettek volna eljutni, de útjukat félbe kellett szakítaniuk. Magángépüknek ugyanis kényszerleszállást kellett végrehajtania Kaliforniában. A hírek szerint az egyik kerékről leszakadt a gumiabroncs, és habár már Mexikó légterében voltak, a pilóta úgy ítélte meg, biztonságosabb, ha visszafordulnak.

Jennifer Aniston és Courteney Cox Forrás: Alberto Rodriguez / Getty Images North America / AFP

A gépen egyébként nem csak Jennifer és Courteney utazott, összesen 12 nő volt a fedélzeten. Szerencsére a pilótának sikerült biztonságban letennie a gépet, az utasok pedig átszállhattak egy másik repülőre, ami már biztonságban eljuttatta őket a célig, vagyis Cabo San Lucasig – írja a Mirror.

Marokkóban nyaralt Pirner Alma és édesanyjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190215-marokkoban-nyaralt-pirner-alma-es-edesanyja.htmlPirner Alma nemrég az édesanyjával a mesés Marokkóban nyaralt. Utazás--Dér Henit aprócska bikiniben fotózták a tengerpartonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190215-der-henit-aprocska-bikiniben-fotoztak-a-tengerparton.htmlDér Heni aprócska fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját Dominikán. UtazásOrigoVékony jég borítja a kínai nagy fal köveit, a turisták nem tudnak felmásznihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190215-vekony-jeg-boritja-a-kinai-nagy-fal-koveita-turistak-nem-tudnak-felmaszni.htmlNem tudnak megmaradni a lábukon a turisták a kínai nagy falon, ugyanis egy vékony jégréteg szinte lehetetlenné teszi az előrejutást. Utazás--Fodor Zsóka a legnagyobb szerelméről, az utazásról vallotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190212-fodor-zsoka-a-legnagyobb-szerelmerol-az-utazasrol-vallott.htmlFodor Zsókának fiatalkora óta van egy óriási szerelme, amit senki nem vehet el tőle: erről vallott a színésznő. UtazásOrigoKényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190212-kenyszerleszallas-hajtott-vegre-egy-repulogep-budapesten.htmlA fedélzeten lett rosszul egy kisbaba, ezért Budapesten hajtott végre kényszerleszállást a Pegasus egyik járata. Utazás--Homokos feneküket mutogatják a sztárok – fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-homokos-fenekuket-mutogatjak-a-sztarok.htmlÚj utazós trend hódít a celebek körében, amelynek a férfiak is örülhetnek, legalábbis azok, akik szeretik a formás popsikat. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.