Ördög Nóráéknak késik a gépe, a repülőtéren ragadtak

Cancun Nánási Pál utazás Mexikó Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg csomaggal és a gyerekekkel ragadt a Mexikóban, Cancunban található repülőtéren Ördög Nóra és Nánási Pál. A csodás utazásnak keserű vége lett. 

A meseszép Mexikóba, Cancunba utazott gyermekeivel Ördög Nóra és Nánási Pál. Az Instagram-oldalukra feltöltött fotókból láthatjuk, hogy csodás vakációjuk volt, álomhelyeket látogattak meg.

Az utazás vége azonban nem éppen úgy sült el, ahogyan azt tervezték. Nánási Pál fotói azt mutatják, hogy feleségével és a gyerekekkel a repülőtéren ragadtak, valószínűleg késett a gépük. Láthatóan nem töltötte el őket boldogsággal a hosszú várakozás. Reméljük, hamarosan épségben hazaérnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Totálisan elcsigázva. #nincstöbb #elfogytunk #mégmindigvárunk #nánásiék #kipurcanva

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés,

Homokos feneküket mutogatják a sztárok – fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-homokos-fenekuket-mutogatjak-a-sztarok.htmlÚj utazós trend hódít a celebek körében, amelynek a férfiak is örülhetnek, legalábbis azok, akik szeretik a formás popsikat. UtazásOrigoMegérkezett Burgenlandba az első gólyahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190208-megerkezett-burgenlandba-az-elso-golya.htmlÖrülhetnek azok, aki már alig várják, hogy tavasz legyen: megérkezett ugyanis Burgenlandba délről az első gólya. Utazás--Aranyporos kávét iszogat Berki Mazsi Dubajbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190204-aranyporos-kavet-iszogat-berki-mazsi-dubajban.htmlBerki Mazsi és férje, Krisztián Dubajban pihen, ahonnan most egy igazán különleges fotót posztoltak. UtazásOrigoBerki Mazsi sírva fakadt: letörölte a Dubajban készült felvételeikethttp://www.life.hu/lifeutazas/20190204-berki-mazsi-sirva-fakadt-letorolte-a-dubajban-keszult-felveteleiket.htmlSzomorú poszttal jelentkezett közösségi oldalán Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. Kiderült: nem tudják megmutatni dubaji élményeiket rajongóiknak, hiszen Mazsi véletlenül letörölte a felvételeket. UtazásOrigoElmaradt a romantika: ez fogadta Peller Mariannékat a szállásukonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190203-elmaradt-a-romantika-ez-fogadta-peller-mariannekat-a-szallasukon.htmlAmikor csak teheti, szívesen vonul el a világ elől – férjével közösen – Peller Mariann. Azonban a színésznő nem minden utazásukról őriz jó emlékeket. UtazásOrigoThaiföldön nyaral Pintér Tibor és Ilyés Jeniferhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190202-thaifoldon-nyaral-pinter-tibor-es-ilyes-jenifer-enekesno.htmlBikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit Ilyés Jenifer. A fiatal énekesnő a párjával, Pintér Tiborral Thaiföldön pihen. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.