Berki Mazsi sírva fakadt: letörölte a Dubajban készült felvételeiket

Forrás: instagram.com/berkikrisztian/ -
Katona Renáta felvétel Berki Mazsi utazás Dubaj törlés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú poszttal jelentkezett közösségi oldalán Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. Kiderült: nem tudják megmutatni dubaji élményeiket rajongóiknak, hiszen Mazsi véletlenül letörölte a felvételeket. 

„Borzasztóan haragudtam magamra... ilyenkor elkezdem sorolni az összes rossz tulajdonságom... nem tudtam h sírjak vagy nevessek, az elsőnél maradtam” – kezdi Instagram-oldalára feltöltött bejegyzését Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. A pár egy nem mindennapi utazáson vesz részt. A Maldív-szigetekre repültek először, ahol újra összeházasodtak, most pedig Dubajban töltenek néhány napot.

Videókat is forgattak, hogy rajongóiknak beszámolhassanak élményeikről, ám azokat, amelyek Dubajban készültek, nem láthatja senki. Mazsi ugyanis véletlenül letörölte őket a memóriakártyáról. Ez volt az oka a nagy szomorúságnak.

„Ezek a felvételek már tényleg csak emlékek lesznek... szerencsére a társam hibátlanul kezeli az ilyen kényes helyzeteket, ahelyett, hogy rakna a tűzre, inkább segít eloltani. Hát így jártunk” – írta a videóhoz Mazsi, amelyben el is mondja, hogy mi történt.

Elmaradt a romantika: ez fogadta Peller Mariannékat a szállásukonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190203-elmaradt-a-romantika-ez-fogadta-peller-mariannekat-a-szallasukon.htmlAmikor csak teheti, szívesen vonul el a világ elől – férjével közösen – Peller Mariann. Azonban a színésznő nem minden utazásukról őriz jó emlékeket. UtazásOrigoThaiföldön nyaral Pintér Tibor és Ilyés Jeniferhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190202-thaifoldon-nyaral-pinter-tibor-es-ilyes-jenifer-enekesno.htmlBikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit Ilyés Jenifer. A fiatal énekesnő a párjával, Pintér Tiborral Thaiföldön pihen. Utazás--Mínusz 20 fokot is mértek az Egyesült Államokban – Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190201-minusz-20-fokot-is-mertek-az-egyesul-allamokban-elkepeszto-fotok.htmlAz USA leghidegebb városa jelenleg Chicago, most hidegebbet mérnek ott, mint a Déli-sarkon vagy Alaszkában. Akadnak olyan területek, ahol melegíteni kell a vasúti síneket, egyes helyeken az iskolákat is bezárták. Az extrém hideg már több halálos áldozatot szedett. Utazás--Lenyűgöző fotók a kínai jég- és hófesztiválrólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190131-lenyugozo-fotok-a-kinai-jeg-es-hofesztivalrol.htmlFebruár 5-éig látogatható a világ legnagyobb és legkülönlegesebb jégfesztiválja Kínában. Utazás--Janicsák Veca Balira utazott: valóra váltja gyerekkori álmáthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190130-janicsak-veca-balira-utazott-valora-valtja-gyermekkori-almat.htmlGyerekkori vágya volt az utazás Janicsák Vecának, ugyanis akkor még nem engedhette meg magának, hogy világot lásson. Most valóra váltja az egykori kislány álmát, Balira utazott a lányával. UtazásFotó: Polyák Attila - OrigoMeztelenül túrázva dolgozta fel szakítását a meztelen nő, Rachael Fitzpatrickhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190129-meztelenul-turazva-dolgozta-fel-szakitasat-a-meztelen-no-rachael-fitzpatrick.htmlMindenki máshogy dolgozza fel a szakítást, na de úgy senki, ahogy Rachael Fitzpatrick.UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.