Berki Mazsi sírva fakadt: letörölte a Dubajban készült felvételeiket

2019.02.04. 12:36

Szomorú poszttal jelentkezett közösségi oldalán Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. Kiderült: nem tudják megmutatni dubaji élményeiket rajongóiknak, hiszen Mazsi véletlenül letörölte a felvételeket. 

„Borzasztóan haragudtam magamra... ilyenkor elkezdem sorolni az összes rossz tulajdonságom... nem tudtam h sírjak vagy nevessek, az elsőnél maradtam” – kezdi Instagram-oldalára feltöltött bejegyzését Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. A pár egy nem mindennapi utazáson vesz részt. A Maldív-szigetekre repültek először, ahol újra összeházasodtak, most pedig Dubajban töltenek néhány napot. 

Videókat is forgattak, hogy rajongóiknak beszámolhassanak élményeikről, ám azokat, amelyek Dubajban készültek, nem láthatja senki. Mazsi ugyanis véletlenül letörölte őket a memóriakártyáról. Ez volt az oka a nagy szomorúságnak. 

„Ezek a felvételek már tényleg csak emlékek lesznek... szerencsére a társam hibátlanul kezeli az ilyen kényes helyzeteket, ahelyett, hogy rakna a tűzre, inkább segít eloltani. Hát így jártunk” – írta a videóhoz Mazsi, amelyben el is mondja, hogy mi történt. 

 

Berki KrisztiánKatona RenátaBerki MazsiDubajutazástörlésfelvétel