65 évesen is dolgozik Endrei Judit

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
Endrei Judit utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Endrei Judit dolgozik, könyvet ír, nem érdekli a luxus, az egyetlen szenvedélye az utazás. Előfordult, hogy ez utóbbiért negatív kommentet kapott. 

"Én sohasem gondoltam azt, hogy több vagy különlegesebb vagyok, mint más. Szerintem engem pont azért szerettek, mert úgy érezték a nézők, hogy egy vagyok közülük. De azt sokszor megkapom egy-egy közönségtalálkozó során, csak azért jöttek el, hogy most „jól megnézzenek maguknak, valóban olyan vagyok-e, mint a tévében". Szerintem akkor hiteles egy tévés, ha ugyanolyan a képernyőn, mint a magánéletben" – mesélte a Borsnak a televíziós, akinek a mai napig is hatalmas rajongótábora van. Igaz, negatív kritikát is kap néha. Legutóbb egy, a Facebookra feltöltött utazós képe alá írta valaki, hogy míg más a nyugdíját várja, addig ő utazgat.

Endrei Judit nem sértődött meg a kritikán, a kommentet se törölte, hanem válaszolt a követőjének:

"Húsz éve választottam a szabadúszó életmódot, ami azt jelenti, hogy csak annyi pénzem van, amennyit megkeresek. Egyszer fent, egyszer lent. Voltak az életemben nehezebb időszakok, amikor szó szerint tologattam a pénztárcámban a pénzt. S az elmúlt hónapokban, amikor a könyvemet írtam, csak a nyugdíjam volt. Tizenöt éves autóval járok, s pont a minap döbbentem rá egy tévés szereplés előtt, hogy csupa régi rongyom van. Igaz, korábban sem voltam a luxus híve. Kizárólag az utazásokra költöttem többet, mert imádok új embereket, kultúrákat megismerni. A lányaim mindig nevetve emlegetik azt az időszakot, amikor a hűtőszekrényünk ajtaja elromlott, és szigetelőszalaggal zártuk, mert akkor is egy utazásra készültünk, s addig nem akartunk újat venni" – mesélte.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Dominikán pihen Iszak Eszter: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190127-dominikan-pihen-iszak-eszter-foto.htmlEszti jelenleg egy egzotikus szigeten, Dominikán pihen, ahonnan egy bikinis fotót is megosztott a követőivel. UtazásOrigoEgzotikus helyen nyaral Liptai Claudia és családjahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190113-egzotikus-helyen-nyaral-liptai-claudia-es-csalad.htmlA műsorvezető férjével, Pataki Ádámmal, Marcival és Pankával egzotikus helyen nyaral. Clau megmutatta smink nélküli, napozás utáni arcát. UtazásOrigo10 ok, amiért Madridot télen is látni kellhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181222-madrid-latvanyossagai-telen.htmlKi mondta, hogy Madridot csak a melegebb hónapokban érdemes célba venni? A spanyol főváros egész évben tökéletes helyszín a kikapcsolódásra: pazar módon elegyíti történelem és természet szépségeit, nem beszélve a különleges gasztronómiáról. A kultúra és a képzőművészet fellegváraként a kötelező látványosságokon túl is jó pár izgalmas dolgot tartogat. Télen is! Összegyűjtöttünk néhány nyomós érvet. UtazásOrigoA tél egyik legkedveltebb úti célja: Thaiföldhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181114-a-tel-egyik-legkedveltebb-uti-celja-thaifold.htmlA karácsony és a szilveszter sokak számára az év egyik kedvenc időszaka, de abban azért mindenki egyetért, hogy a csípős hideget és a latyakot szívesen mellőznénk ilyenkor. Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne, ha idén a fenyő helyett mindenütt pálmafákat látnál, és a forró tea helyett forró homokról és jéghideg koktélokról szólna az ünnep? Összegyűjtöttünk néhány okot arra, hogy miért érdemes télen Ázsia felé venned az irányt. UtazásOrigoMelltartó nélkül fotózták Babos Tímea teniszezőt Balinhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181101-melltarto-nelkul-fotoztak-babos-timea-teniszezot-balin-nyaralt.htmlA Balin nyaraló Babos Tímea legújabb fotóját imádják a követői. Utazás--Dubajban mutatta meg bikinis testét Rubint Rékahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181101-dubaiban-mutatta-meg-bikinis-testet-rubint-reka-fitneszedzo.htmlA Facebook-fiókjára töltötte fel a fotót bikinis testéről a fitneszmami. Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.