Ebben a hotelben csak a 120 kiló felettiek szállhatnak meg

Forrás: Youtube/ HOPE AND CRINGE -
hotel plus size bahamák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindenféle luxussal felszerelt szálloda első látásra pont úgy néz ki, mint az összes többi a Bahamákon, ám itt nem pihenhet mindenki. Ahhoz, hogy bebocsátást nyerjünk, 120 kiló felett kell lennünk.

Azok az emberek, akiknek van némi túlsúlyuk, feszélyezetten érzik magukat fürdőruhában. Úgy érzik, mindenki őket nézi, ezért számukra a nyaralás nem éppen a legkellemesebb élmény. Ezért nyitottak a Bahamákon egy olyan szállodát, ahová nem léphet be minden ember, csakis azok, akik 120 kiló felett vannak.

Ebben a hotelben csak a 120 kiló felettiek szállhatnak meg Forrás: Youtube/ HOPE AND CRINGE

A minden luxussal ellátott üdülőben így nyugodtan pihenhetnek a fölösleggel rendelkező emberek is, gúnyos megjegyzések vagy kéretlen pillantások nélkül. Nem kell azon izgulniuk, hogy nem férnek bele a székbe, vagy összetörik alattuk az ágy. Itt mindent rájuk terveztek.

Elképesztő mintát rajzol a jég – szemkápráztató a befagyott Bajkál-tóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190111-elkepeszto-mintat-rajzol-a-jeg-szemkapraztato-a-befagyott-bajkalto.htmlA világ legtisztább vizű tavának tartják a Bajkál-tavat, amely amikor befagy, valóságos varázslat helyszínévé válik. Lelátni szinte 40 méteres mélységbe is. Erről készített elképesztő képeket Kristina Makeeva fotós. UtazásOrigoBikinis fotót posztolt a Maldív-szigetekről Rubint Rékahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190109-bikinis-fotot-posztolt-a-maldivszigetekrol-rubint-reka.htmlA Maldív-szigetekről posztolt fotót és üzenetet Rubint Réka. UtazásOrigoEz aztán a wellness! Szabadtéri medencében, bikiniben pózol Szandihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190109-szabadteri-medenceben-pozol-a-bikinis-szandi-wellness.htmlSzandi és férje pár napra wellnessezni utazott. Az énekesnőt a hideg sem tartja vissza, bikinire vetkőzött, és megmártózott a szabadtéri medencében is. UtazásOrigoBódi Sylvi elindította a saját videós csatornáját, ahol elképesztő kalandjait mutatja be – videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190106-bodi-sylvi-elinditotta-sajat-videos-csatornajat-ahol-elkepeszto-kalandjait-mutatja-be-video.htmlBódi Sylvi az újévet saját videós csatornájával indította, amit követői már most imádnak. UtazásOrigoMeghalt egy utas a repülőn, kényszerleszállást hajtottak végre Budapestenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190103-meghalt-egy-utas-a-repulon-kenyszerleszallast-hajtottak-vegre-budapesten.htmlKényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Budapesten, mert egy utas rosszul lett, és meghalt. UtazásOrigoHosszú Katinka elhagyta az országot: itt várja az új évethttp://www.life.hu/lifeutazas/20181230-hosszu-katinka-lehagyta-az-orszagot.htmlHosszú Katinka melegebb éghajlatra utazott, Hawaiiról jelentkezett be közösségi oldalán. Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.