Hosszú Katinka elhagyta az országot: itt várja az új évet

szilveszter utazás Hawaii Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka melegebb éghajlatra utazott, Hawaiiról jelentkezett be közösségi oldalán.

Külföldön várja az új évet Hosszú Katinka. Az úszónő Hawaiiról jelentkezett be a közösségi oldalán, a tengerpartról köszöntötte a követőit. Hogy egyedül utazott vagy esetleg a szerelmét is magával vitte, egyelőre nem tudni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Aloha ‍♀️ ‍♀️ ️‍♀️

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Válik Usher: a második házasságának is végehttp://www.life.hu/sztarok/20181230-valik-usher-a-masodik-hazassaganak-is-vege.htmlMindössze három év házasság után Usher elvált a második feleségétől is.TV + SztárokOrigo22 év házasság után válik feleségétől Forest Whitakerhttp://www.life.hu/sztarok/20181230-22-ev-hazassag-utan-valik-felesegetol-forest-whitaker.htmlDecember 28-án jelentette be Forest Whitaker, hogy válik feleségétől, Keisha Nashtől 22 év házasság után. TV + SztárokOrigoA Vogue végigkísérte Palvin Barbi egy napját: így él a szupermodell New Yorkbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181230-a-vogue-vegigkiserte-palvin-barbi-egy-napjat-igy-el-a-szupermodell-new-yorkban.htmlSoha ennyire még nem láthattunk bele Palvin Barbi életébe. A magyar szupermodell a Vogue magazinnak engedte meg még novemberben, hogy kamerával végigkísérjék egy szabadnapját. TV + Sztárok--Jennifer Aniston exével találkozgat Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20181230-jennifer-aniston-exevel-talalkozgat-angelina-jolie.htmlA Life&Style magazin szerint Angelina Jolie megint Aniston volt férjére vetette ki a hálóját. TV + Sztárok--Vajna Timi félmeztelenül pózolt a férjének, aki lefotózta: "Fullos"http://www.life.hu/sztarok/20181229-vajna-timi-felmeztelenul-pozolt-a-ferjenek-aki-lefotozta-fullos.htmlVajna Timi egészen közeli fotót posztolt a fenekéről. A képet Andy Vajna készítette a Maldív-szigeteken. TV + SztárokOrigoLegendák, akik 2018-ban távoztak közülünk: Orbán Józseftől és Aretha Franklintől is búcsúznunk kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20181221-legendak-akik-2018ban-tavoztak-kozulunk-orban-jozsef-es-aretha-franklin.htmlSajnos 2018 sem múlt el veszteségek nélkül, idén is sok legenda távozott közülünk. Kiváló zenészektől és színészektől kellett végső búcsút vennünk, de sportolót és tudóst is ragadott el a halál. Hiányukat még sokáig érezni fogjuk, de nem feledjük őket. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.