Szexi fotókon, bikiniben pózol Galambos Lajos lánya, Boglárka

Galambos Lajos Galambos Boglárka bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Bogi Görögországban nyaralt, onnan töltött fel pár képet a közösségi oldalára. 

Lagzi Lajcsi lánya káprázatos formában van, így semmi akadálya annak, hogy egy kicsit többet mutasson magából. Bogi bikiniben pózolt, a képet pedig megmutatta az Instagramján követőinek is. Íme:

Let’s get away

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi versenyautóba ült a Hungaroringen: exkluzív fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-palvin-barbi-versenyautoba-ult-a-hungaroringen-exkluziv-fotok.htmlMogyoródon a Magyar Nagydíjon több híresség is kipróbálhatta, milyen érzés versenyautóba ülni, és száguldozni. A magyar F1-es versenyző Baumgartner Zsolt vitte el egy körre Palvin Barbit egy kétüléses Forma-1-es kocsival.TV + SztárokOrigoKiderült, ezért mondta le Pitbull a FEZENThttp://www.life.hu/sztarok/20180729-kiderult-ezert-mondta-le-pitbull-a-fezen-fesztivalt.htmlVéget ért a 2018-as FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, ahol olyan világsztárok szórakoztatták a koronázási városba látogatókat, mint Prodigy, Dj BoBo, vagy éppen Flo Rida, aki Pitbull sajnálatos lemondása miatt került a fesztivál nagyszínpadára. Az utolsó előtti nap hatalmas vihara ellenére elégedett a főszervező, a Life.hu-nak elmondta, mit gondol az idei rendezvényéről, mint ahogy azt is elárulta, Pitbull miért mondta le a fehérvári fellépését a színpadra lépés előtt egyetlen héttel. TV + Sztárok--Malek Andrea újra Magyarországon: 20 év után tért hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-malek-andrea-enekesno-ujra-magyarorszagon-20-ev-utan-tert-haza.htmlA Fem3 vendége volt Malek Andrea, aki 20 év után költözött haza Magyarországra. Az énekesnő elmondta, jelenleg pedig egy új albumon dolgoznak. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huMegszólalt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója Ubrankovics Júlia kirúgásának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-megszolalt-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-urbankovics-julia-kirugasanak-ugyeben.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL KlubA tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Most az RTL Klub programigazgatója is megszólalt a nagy port kavaró ügyben. TV + SztárokOrigo1,4 milliárdot keresett a teniszezéssel Babos Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180724-14-milliardot-keresett-a-teniszezessel-babos-timea-sportolo.htmlA párosban világelső Babos Tímea elérte az 5 millió dolláros (1,4 milliárd Ft) pénzdíj-álomhatárt. A teniszezőnő arról mesélt, hogyan sikerült megvalósítani a céljait, mihez kezd a pénzzel, és hogyan jutott el idáig. TV + Sztárok--Újabb luxusautóval furikázhat Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180724-ujabb-luxusautoval-furikazhat-sebestyen-balazs-musorvezeto.htmlAhogy ősszel írtunk róla, Sebestyén Balázs lecserélte kocsiját, és egy új luxusautót vásárolt. Meg is mutattuk. Nos, most egy ideig nem biztos, hogy csak azt a kocsit fogja használni... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.