Demcsák Zsuzsa bikiniben és mini stranduhában élvezi a napsütést

Demcsák Zsuzsa utazás Horvátország bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dicsérik a kommentelők Demcsák Zsuzsát, aki most Horvátországban piheni ki a hétköznapok fáradalmait. Bomba alakot villantott a tengerparton. 

"Szeretünk Demi! Jöhetnek még ledér képek!" - írta az egyik kommentelő Demcsák Zsuzsa fotójához, melyen bikiniben és mini strandruhában áll a tengerparton.

Demcsáknak valóban bomba alakja van. Láthatóan nagyon élvezi a pihenést és a napsütést.

Nyaralás. Horvátország ☀️ #nyár #nyaralás

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Így nyaralnak a leggazdagabb fiatalok: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180711-igy-nyaralnak-a-leggazdagabb-fiatalok.htmlA világ leggazdagabb gyerekei olyan luxuskörülmények között nyaralnak, amilyeneket az átlagemberek el sem tudnak képzelni. Persze nem is titkolják utazásaikat, íme, egy összeállítás arról, hogyan töltik a nyarat a tehetős tinik. UtazásOrigoEzeknek a kritériumoknak kell megfelelned, ha stewardess szeretnél lennihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180705-ezeknek-a-kriteriumoknak-kell-megfelelned-ha-stewardess-szeretnel-lenni.htmlKiderült, milyen elvárásaik vannak a légitársaságoknak a légiutas-kísérőkkel szemben. Utazás--Liptai Claudia és Pataki Ádám Ausztriába utaztak pihennihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180704-liptai-claudia-es-pataki-adam-ausztriaba-utaztak-pihenni.htmlAusztriában pihente ki az esküvő és a lakodalom fáradalmait Liptai Claudia és Pataki Ádám. Kisfiukat is magukkal vitték. Utazás--Ezeket a meglepő dolgokat csinálják a pilóták repülés közbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180629-ezeket-a-meglepo-dolgokat-csinaljak-a-pilotak-repules-kozben-alvas.htmlGondolkodtál már azon, mivel ütik el az időt a pilóták a hosszú repülőutak alatt? Most eláruljuk! Utazás--Foci vb 2018: Szabadtéri helyek Budapesten, ahol nézheted a meccsekethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180626-szabadteri-helyek-budapesten-ahol-kivetiton-lehet-nezni-a-focivb-dontot-2018.htmlNem túlzás: focilázban ég a világ. A világbajnokság meccseire azok közül is sokan kíváncsiak, akik egyébként nem rajonganak a futballért. Nos, a szurkolásnak a nyár is kedvez, hiszen nem kell a négy fal között, a televízión követned az eseményeket. Összeszedtünk néhány budapesti szabadtéri helyet, ahol a barátaiddal iszogatva adhatsz hangot a gólörömödnek. UtazásOrigoTörökországban hajtott végre kényszerleszállást egy magyar utasokat szállító géphttp://www.life.hu/lifeutazas/20180627-torokorszagban-hajtott-vegre-kenyszerleszallast-egy-magyar-utasokat-szallito-gep.htmlKényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Antayában. A gépen több magyar utas is tartózkodott, azt mondják: a reptéren nem közölték velük a kényszerleszállás okát, féltek és fáztak. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.