A csodaszép pilóta, Sara Johansson elképesztő képeket készít életéről

Forrás: NORTHFOTO/Sara Johansson / mediadrumworld.com/Sara Johansson / Mediadrumworld.Com -
pilóta repülő Sara Johansson utazás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd pilóta, Sara Johansson közösségi oldalának már több mint 28 ezer követője van. Ezt pedig nemcsak azzal érte el, hogy ő maga csodaszép, hanem azzal is, hogy elképesztő képeket készít életéről. 

Napjait repüléssel tölti az elképesztően szép svéd pilótanő, Sara Johannson, közösségi oldalának már több, mint 28 ezer követője van.

Bejárja a világot, élményeiről pedig fotókat készít, melyeket követőivel is megoszt. Rengeteg képet készít például akkor, amikor egyenruhát visel, de akkor is, amikor szabadidejében felfedezi az idegen tájakat. A kommentelők pedig nem tudnak betelni fotóival.

Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy 16 évesen volt lehetősége először pilótafülkében ülni, ám az iskolában még fodrász akart lenni. Ám végül rájött, személyiségéhez leginkább a pilótaszakma illik, így keresett egy számára megfelelő képzést.

Sara Johansson imádja a hivatását Forrás: NORTHFOTO/Sara Johansson / mediadrumworld.com/Sara Johansson / Mediadrumworld.Com

Itt például épp egy Rubik-kockát próbál kirakni:

Did you know that the Rubik’s cube has 43 252 003 274 489 856 000 combinations (43 quintillion). Incredible!!! #rubikscube

Sara Johansson (@johsara) által megosztott bejegyzés,

Demcsák Zsuzsa bikiniben és mini stranduhában élvezi a napsütésthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180711-demcsak-zsuzsa-bikiniben-es-mini-stranrduhaban-elvezi-a-napsutest.htmlDicsérik a kommentelők Demcsák Zsuzsát, aki most Horvátországban piheni ki a hétköznapok fáradalmait. Bomba alakot villantott a tengerparton. Utazás--Így nyaralnak a leggazdagabb fiatalok: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180711-igy-nyaralnak-a-leggazdagabb-fiatalok.htmlA világ leggazdagabb gyerekei olyan luxuskörülmények között nyaralnak, amilyeneket az átlagemberek el sem tudnak képzelni. Persze nem is titkolják utazásaikat, íme, egy összeállítás arról, hogyan töltik a nyarat a tehetős tinik. UtazásOrigoEzeknek a kritériumoknak kell megfelelned, ha stewardess szeretnél lennihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180705-ezeknek-a-kriteriumoknak-kell-megfelelned-ha-stewardess-szeretnel-lenni.htmlKiderült, milyen elvárásaik vannak a légitársaságoknak a légiutas-kísérőkkel szemben. Utazás--Liptai Claudia és Pataki Ádám Ausztriába utaztak pihennihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180704-liptai-claudia-es-pataki-adam-ausztriaba-utaztak-pihenni.htmlAusztriában pihente ki az esküvő és a lakodalom fáradalmait Liptai Claudia és Pataki Ádám. Kisfiukat is magukkal vitték. Utazás--Ezeket a meglepő dolgokat csinálják a pilóták repülés közbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180629-ezeket-a-meglepo-dolgokat-csinaljak-a-pilotak-repules-kozben-alvas.htmlGondolkodtál már azon, mivel ütik el az időt a pilóták a hosszú repülőutak alatt? Most eláruljuk! Utazás--Foci vb 2018: Szabadtéri helyek Budapesten, ahol nézheted a meccsekethttp://www.life.hu/lifeutazas/20180626-szabadteri-helyek-budapesten-ahol-kivetiton-lehet-nezni-a-focivb-dontot-2018.htmlNem túlzás: focilázban ég a világ. A világbajnokság meccseire azok közül is sokan kíváncsiak, akik egyébként nem rajonganak a futballért. Nos, a szurkolásnak a nyár is kedvez, hiszen nem kell a négy fal között, a televízión követned az eseményeket. Összeszedtünk néhány budapesti szabadtéri helyet, ahol a barátaiddal iszogatva adhatsz hangot a gólörömödnek. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.