Törökországban hajtott végre kényszerleszállást egy magyar utasokat szállító gép

Forrás: Shutterstock -
utazás kényszerleszállás Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kényszerleszállást hajtott végre egy repülőgép Antayában. A gépen több magyar utas is tartózkodott, azt mondják: a reptéren nem közölték velük a kényszerleszállás okát, féltek és fáztak.

"Még fél órát sem utaztunk, amikor két jelző pittyegést lehetett hallani, a stewardesseknek szóltak a problémáról, akik egyből leültek és bekapcsolták magukat. Akkor még nem tudtunk semmit, majd néhány perc múlva bemondták, hogy technikai probléma lépett fel, sajnos vissza kell fordulni az antalyai reptérre. Érezni lehetett a feszültséget a levegőben, a gyerekek sírása törte meg a kínos csendet, de miután az oxigénmaszkok megjelentek, akkor teljesen kikészültünk" - mesélte a Hajtú Online-nak az egyik utas, aki Törökországból szeretett volna hazautazni, Debrecenbe.

Kényszerleszállást hajtott végre a magyarokat szállító gép (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A gép kényszerleszállást hajtott végre, az utasokat sokáig nem tájékoztatták, végül kiderült, hogy megrepedt a pilótafülke szélvédeője, ezért kellett visszafordulni. Az utasoknak biztosítottak menüt, hogy ne maradjanak élelem nélkül, ám azt mondják, hogy külön váróba terelték őket, ahol padokon töltötték az éjszakát, hideg volt, a gyerekek megfáztak, orvosi ellátást pedig nem kaptak.

Ám a megérkezés pillanata sem voltak felhőtlenek.

"Tájékoztatást nem kaptunk, leszálltunk a gépről, a rendőrség semmit nem mondott. Az információs irodából kijött két hölgy, akik egyáltalán nem voltak kedvesek, szinte ők voltak felháborodva. Elmondták, hogy csak egy igazolást tudnak adni, hogy mikor indult a gép, de egyébként az időpont sem volt jól feltüntetve a papíron. Egy bélyegző van rajta aláírás nélkül, amit szerintünk biztosan nem fognak elfogadni" - mondta a portálnak egy utas.

A Baltikum Szilícium-völgye, a Lettország-beli Riga http://www.life.hu/lifeutazas/20180614-a-baltikum-sziliciumvolgye-riga-lettorszag.htmlHa valaki megkérdezi, hova érdemes idén utazni, biztosan nem számít arra, hogy az egyik elsődleges javaslatunk Lettország. Pedig több szempontból is ideális úti cél, és nem csak nyáron: vannak gyönyörű homokos tengerpartjai, miközben sokszínű kultúrája, lenyűgöző épületei és rohamosan fejlődő üzleti élete mellett sem érdemes elmenni. A Baltikumba Budapestről közvetlen rigai repülőjárat indul. UtazásOrigoBódi Slyvi Tibetből Nepálba utazott, így éli meg a változásthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180620-bodi-slyvi-tibetbol-nepalba-utazott-igy-eli-meg-a-valtozast.htmlRengeteget utazik Bódi Slyvi, élményeiről pedig szebbnél szebb fotókat tölt fel közösségi oldalára. Most pedig azt is elárulta, milyen Nepálban lenni. UtazásOrigoÖrdög Nóra a kamerák előtt sírta el magát: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180620-ordog-nora-a-kamerak-elott-sirta-el-magat-video.htmlA Nánási család Disneylandben járt és Ördög Nórát annyira meghatotta gyermekei őszinte boldogsága, hogy elsírta magát. UtazásOrigoGoldie Hawn megmutatta testét fürdőruhában: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180619-goldie-hawn-megmutatta-testet-furdoruhaban-foto.htmlGoldie Hawnért férfiak ezrei voltak oda annak idején, de a színésznő még ma is büszke lehet alakjára: megmutatta, hogyan fest fürdőruhában. UtazásOrigoFérjhez ment Sydney Van den Bosch, szépségirálynő, így töltötte a nászutathttp://www.life.hu/lifeutazas/20180619-ferjhez-ment-sydney-van-den-bosch-szepsegiralyno-igy-toltotte-a-naszutat.htmlNéhány nappal ezelőtt ment férjhez az egykori magyar szépségkirálynő, Sydney van den Bosch, aki azonnal nászútra is indult focista férjével, a világ egyik legszebb helyére. UtazásOrigoMajoros Hajni nyaral: hihetetlenül szexi képet posztolthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180618-majoros-hajni-nyaral-hihetetlenul-szexi-kepet-posztolt.htmlUgyan Majoros Hajni a barátnői társaságában fotózkodott, a kommentelők nem tudták levenni róla a szemüket. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.