Elképesztő, miket talált a hotelszobában a takarító

Forrás: AFP/Franck Fife -
hotel takarító recepciós szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szállodai alkalmazott vallott arról, mi minden talált már a hotelszobákban takarítás során vagy épp azután, hogy a vendégek távoztak onnan.

A vendéglátóiparban dolgozni nem mindig könnyű, a hotelek alkalmazottainak pedig néha nagyon különös, esetenként undorító dolgokkal is szembe kell nézniük. Jacob Tomsky például nemrég egy könyvet is megjelentetett gyomorforgató történeteiről.

A DailyStar azt írja, a férfi több mint 10 évet dolgozott hotelekben különböző pozíciókban. Volt recepciós és takarító is. Elárulta, egyszer például egy hullát talált az egyik hotelszobában.

Néha furcsa dolgokat találnak a takarítók a hotelszobákban Forrás: AFP/Franck Fife

Igen, lehetnek hullák a szobákban. Az emberek bárhol meghalhatnak, például álmukban is. És arra is volt már példa, hogy valaki direkt azért foglalt magának hotelszobát, hogy meghaljon és ne egy családtag, hanem egy vadidegen találjon rá a holttestére."

Tomsky hozzátette, ezek után már szinte meg sem lepődött azon, ha fecskendőket, vér vagy esetleg székletet talált a szobákban.

Talán nem is gondolnánk, de vannak olyan párok, akik kifejezetten arra vágynak, hogy rájuk nyissanak szex közben. Többször is kaptam a recepción olyan telefonhívást, hogy valamire szükségük van, vigyem fel nekik a szobába, és amikor bementem, szex közben kaptam rajta őket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.