Koroknyai Virág Míkonoszon nyaral, de bőrönd nélkül: eltűnt a csomagja

Míkonosz bőrönd Koroknyai Virág nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koroknyai Virág éppen jól megérdemelt pihenését tölti a gyönyörű görög szigeten, Míkonoszon. Ám megérkezése nem volt túl szerencsés. Megtörtént vele minden nyaraló rémálma.

Koroknyai Virág, a 2017-es Magyarország Szépe győztese éppen egy csodálatos görög szigeten pihen, de megérkezése nem volt problémáktól mentes. A szépségkirálynőnek ugyanis ruhák, és fürdőruhák nélkül kell egyelőre élvezni a kék tengert, és a napsütést, ugyanis eltűnt a bőröndje.

Koroknyai Virág bőröndje eltűnt Forrás: Instagram/viragkoroknyai

Szerencsétlenségéről Insatagram-sztorijában mesélt a modell. „Persze ki lehet még akkora szerencsétlen, mint én, hogy megérkezik Míkonoszra, és eltűnt a bőröndje. Fantasztikus" – mondta Virág.

Rubint Rella szerelmével indult első közös nyaralásukrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180605-rubint-rella-szerelmevel-indult-elso-kozos-nyaralasukra.htmlÚgy tűnik, pihenni indult Rubint Rella, azonban nem egyedül szállt repülőre, hanem szerelmével. Azt is elárulta, hogy ez az első közös nyaralásuk. UtazásOrigoNyaralni indult Andy Vajna és Vajna Tímea, Amerika felé vették az iránythttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-nyaralni-indult-andy-vajna-es-vajna-timea-amerika-fele-vettek-az-iranyt.htmlÚgy tűnik, hogy egy kicsit kikapcsolódik együtt Andy Vajna és Vajna Tímea, Los Angeles-be indultak az éjjel. Utazás--Az ausztrál anyuka, Olivia White milliókat spórol a családi nyaralásaikra: így csináljahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-az-ausztral-anyuka-olivia-white-milliokat-sporol-a-csaladi-nyaralasaikra-igy-csinalja.htmlMindig szeretett utazni Olivia, de a gyermekei születése után az anyagi keretek szűkösebbé váltak. Ő azonban megtalálta a módját annak, hogy elég pénzt takarítson meg a nyaralásokon, így a kalandozás a gyermekekkel együtt is folytatódhat.UtazásOrigoA Google térképén mutatta meg mellét egy tajvani nő (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20180603-a-google-terkepen-mutatta-meg-mellet-egy-tajvani-no.htmlEgy tajvani nő feltöltött egy videót a Google térképhez településéről, csakhogy nem a hely szépségeit mutatta be, hanem a sajátját: mellet villantot, amivel rögtön népszerűvé tette a kihalt falucskát. UtazásOrigoBikiniben napozik Portugáliában Molnár Andihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180603-bikiniben-napozik-portugaliaban-molnar-andi-tancosno-musorvezeto.htmlA táncosnő-műsorvezető Portugáliában nyaral és meg is osztott egy bikinis-napozós képet magáról. A 35 éves híresség bombaformában van. Mutatjuk. Utazás--A legjobb úti célok a tengerpart, a kultúra és a gasztronómia szerelmeseinekhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180529--a-legjobb-uti-celok-a-tengerpart-a-kultura-es-a-gasztronomia-szerelmeseinek.htmlA nyár egyet jelent a várva várt szabadságokkal, pihenéssel, utazásokkal. Számtalan nyaralási úti cél közül választhatunk, annak megfelelően, hogy ki hogyan szeret kikapcsolódni leginkább. Vannak, akik a tengerpartra esküsznek, valakit pedig a múzeumok, látnivalók kötnek le jobban. A gasztronómiai kalandozásokat kedvelők pedig szintén keresik a jobbnál jobb városokat, éttermeket. De hogyan döntsük el, hogy merre is induljunk? Segítünk. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.