Barcelonában romantikázik Debreczeni Zita és Gianni Annoni: fotó

Gianni Annoni szerelem Barcelona Debreczeni Zita születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap ünnepelte 47. születésnapját Gianni Annoni, és ezen apropóból feleségével, Debreczeni Zitával együtt elutaztak romantikázni a csodás Barcelonába.

Barcelonában születésnapozik az immár 47 éves Gianni Annoni és felesége, Debreczeni Zita. Az első házassági évfordulóját nemrég ünneplő pár még egy szerelmes fotót is posztolt a közösségi oldalára. Csodás helyen, egy parkban fotózták őket összebújva. A rajongók ezúttal is elhalmozták őket jókívánságokkal.

Boldog születésnapot @gianniannoni!!!! Köszönöm hogy vagy nekem!!! ❤️

ZITA ANNONI (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

A legboldogabb magyar város, Szombathely - Ismerd meg a nevezetességeit!http://www.life.hu/lifeutazas/20180410-a-legboldogabb-magyar-varos-szombathely-elkeszult-magyarorszag-boldogsagterkepe.htmlAz ELTE PPK Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja és a Jobb Veled a Világ Alapítvány idén is elkészítette Magyarország boldogságtérképét. Szombathely a legboldogabb, Salgótarján a legkevésbé boldog város, emellett a nők sokkal jobban érzik magukat, mint a férfiak, derül ki a felmérésből. UtazásOrigoLedőlt a Tádzs Mahal két minaretje: az erős szél tett kárt bennükhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180412-ledolt-az-indiai-tadzs-mahal-ket-minaretje-az-eros-szel-tett-kart-bennuk.htmlA nagy erejű szél ledöntötte az észak-indiai Agra városában álló világhírű Tádzs Mahal két minaretjét. UtazásOrigoÍgy néz ki belülről egy börtönhotel: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180411-igy-nez-ki-belulrol-egy-bortonhotel-fotok.htmlTalán furcsán hangzik, de sokakat érdekel, milyen is lehet börtönben tölteni az éjszakát. A britek éppen ezért nyitottak egy olyan hotelt, ahol börtönkörülmények várják a vendégeket. Utazás--Rémálommá vált Korda György és Balázs Klári nyaralásahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180409-remalomma-valt-korda-gyorgy-es-balazs-klari-nyaralasa.htmlSoha ilyen utazásban még nem volt részük, így egy héttel korábban haza is jöttek.Utazás--Bécsből jelentkeztek be Istenes Bencéék: vidámparkba is elvitték Nátánthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180408-becsbol-jelentkeztek-be-istenes-benceek-vidamparkba-is-elvittek-natant.htmlBécsben járt Istenes Bence és családja: a kis Nátánt még a Práterbe is elvitték. Utazás--Liptai Claudiának Dubajban tettek ajánlatothttp://www.life.hu/lifeutazas/20180405-liptai-claudianak-dubajban-tettek-ajanlatot-teve.htmlLiptai Claudia családjával együtt elutazott a tavaszi szünetben Dubajba, és a helyiektől már ajánlatot is kapott. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.