Olaszországból posztolt Iszak Eszti: bikinis videót osztott meg magáról

Bereczki Zoltán Olaszország Iszak Eszter bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti Cataniából posztolt egy merész bikinis videót rajongói legnagyobb örömére.

Iszak Eszti ismét egy merész bejegyzést posztolt a közösségi oldalára. Pár napja fehérneműben láthattuk riszálni, most pedig Olaszországból jelentkezett be egy szál bikiniben. A videón az látható, amint önfeledten ugrándozik a szállodai szoba erkélyén.

Érdekesség, hogy Bereczki Zoli is épp Cataniában pihen a családjával, a rajongók pedig azonnal elkezdtek kombinálni: vajon csak a véletlen műve, hogy ugyanott nyaralnak?

Jumpin’ into spring like ‍♀️ #spring #sicily #catania #travel #travelgram #easterstyle #jumpinginto #boomerang #traveller

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon szeretik egymást: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-toth-gabi-es-krausz-gabor-nagyon-szeretik-egymast-foto.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor mióta felvállalták kapcsolatukat, szívesen posztolnak közös képeket szép pillanataikról, így a húsvétjukról is: egymás karjaiban töltötték. TV + SztárokOrigoHernádi Judit vallott az iskolai kiközösítésről: "Nagyon csúnya voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180403-hernadi-judit-vallott-az-iskolai-kikozositesrol-nagyon-csunya-voltam.htmlMa már ünnepelt színésznő Hernádi Judit, de volt idő, amikor nem a tehetsége miatt került a figyelem középpontjába. „Csúnya voltam" – vallotta be a színésznő, aki nem is nagyon szeret arról az időszakáról beszélni. TV + Sztárok--Puzsér Róbert elmondta a véleményét Hosszú Katinkárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-puzser-robert-elmondta-a-velemenyet-hosszu-katinkarol.htmlHosszú Katinka sem kerülhette el Puzsér Róbert kegyetlenül őszinte kritikáját, melyben eredményeit nem, de magánélete kezelésének módját erősen megkérdőjelezi. TV + SztárokOrigoZac Efron és Alexandra Daddario egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-zac-efron-es-alexandra-daddario-egy-par-baywatch.htmlNők tízezrei sírhatnak, ugyanis rátalált a szerelem Hollywood szívtiprójára, Zac Efronra. A színész gyönyörű kolléganőjébe, Alexandra Daddarióba szeretett bele. TV + Sztárok--Tóth Gabi új dala, a Szív szív nagyon hasonlít a NOX egyik dalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180403-toth-gabi-uj-dala-a-sziv-sziv-nagyon-hasonlit-a-nox-egyik-dalara.htmlSokak szerint a NOX együttes Forogj, világ! című dalára hasonlít Tóth Gabi új slágere, a Szív szív. Péter Szabó Szilvi és Tóth Gabi is elmonta a véleményét, vajon tényleg egy tőről fakad-e a két dal. TV + SztárokOrigoHódi Pamela ugyan szingli, de azért szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180403-hodi-pamela-ugyan-szingli-de-azert-szerelmes.htmlHódi Pamela már egy jó ideje szingli, de a napokban bevallotta, hogy egyébként már régen elrabolták a szívét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.