Som-Balogh Edina hatékony bőrápoló csodaszert készít - Íme, a kávés csoda

tej krém hidratálás olaj Som-Balogh Edina kávé bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, az egyik kedvenc bőrápoló, hidratáló krémem, amit saját magam készítek el őrölt kávé, tej és egy kis olívaolaj felhasználásával. 

Próbáljátok ki bátran! Nem fogtok csalódni a hatásában. Legalább hetente háromszor használjátok, akkor lesz igazán hatékony!

Klasszikus őszi smink – csábíts egyetlen pillantással!http://www.life.hu/lifestyle/20161123-som-balogh-edina-oszi-sminket-keszit.htmlÍme, az egyik kedvenc sminkem, amivel a leghűvösebb őszi napokon is sugárzóan szép leszel. LifeStyle--Íme, a leggyönyörűbb őszi ajtókoszorú, amit valaha láttál http://www.life.hu/lifestyle/20161123-som-balogh-edina-oszi-ajtokoszorut-keszit.htmlNemcsak az előszoba, de már a bejárati ajtód is a lakásod névjegye. Éppen ezért nem mindegy, hogy hogyan fest. Az őszi hónapokban például készíthetsz egy varázslatosan szép ajtókoszorút. Hidd el, minden fáradságot megér majd a látvány. LifeStyle--Pasztellszínű körmök csillogó kövekkel – igazi alkalmi manikűrhttp://www.life.hu/lifestyle/20161104-som-balogh-edina-pasztell-szinu-kormot-keszit-csillogo-kovekkel-elegans-alkalomra.htmlIgazán különleges alkalmakra ajánlom ezt az elegáns manikűrt: visszafogott pasztellszínekkel és csillogó kövekkel. LifeStyle--Íme, a tökéletes esküvői smink http://www.life.hu/lifestyle/20161014-som-balogh-edina-eskuvoi-sminket-keszit.htmlEzúttal egy csodaszép, szolid esküvői sminket mutatok nektek. LifeStyle--Gyöngyfülbevaló három perc alatthttp://www.life.hu/lifestyle/20161007-som-balogh-edina-gyongyfulbevalot-keszit.htmlEzúttal megmutatom nektek, hogyan készítek gyöngyfülbevalót három perc alatt. Nagyszerű kiegészítője lehet egy csinos ruhának. LifeStyle--Egyedi ajándékdoboz – lepd meg vele magadat és a szeretteidethttp://www.life.hu/lifestyle/20160913-som-balogh-edina-vintage-stilusu-ajandekdobozt-keszit.htmlIgazán különleges ajándékdobozt készíthetsz az alábbi videó alapján. LifeStyle--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.