Így díszít karácsonyfát a szupermodell

fenyőfa Alessandra Ambrosio Victorias Secret szupermodell ünnep karácsonyfa díszítés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú lábak, aprócska rövidnadrág és csillogó mosoly - így kell fát díszíteni Victoria's Secret módra. Alessandra Ambrosio az Instagramon osztotta meg rajongóival a képet, hogyan készül az ünnepekre ő és a családja.

Alessandra Ambrosio nem hagyja az utolsó pillanatra az ünnepi előkészületeket. A Victoria's Secret gyönyörű modelljének otthonában a képek tanúsága szerint már áll a feldíszített karácsonyfa.

Alessandra Ambrosio a létrán egyensúlyozva Forrás: Instagram/alessandraambrosio

Hiába, aki kétgyermekes anyuka, az profi a családi ünnepek és programok szervezésében. A szépség a hírek szerint nemcsak a faállítást tudta le a napokban, hanem az ajándékvásárlás egy részét is: pár napja egy westwoodi üzletben kapták lencsevégre kislányával, amint aranyos gyerekruhákat próbálgattak.

Így lesz tökéletes a hajad karácsonyrahttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131127-frizura-es-advent-igy-lesz-tokeletes-a-hajad-karacsonyra.htmlMegvan a legundokabb karácsonyi ajándékhttp://www.life.hu/szorakozz/20131129-a-harvey-nichols-londoni-aruhaz-durva-karacsonyi-otlettel-allt-elo-iden.htmlMini karácsonyfa jégkrémpálcikábólhttp://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121126-adventi-kreativ-tipp-december-6-mini-karacsonyfa-jegkrempalcikabol.htmlMár csak ennyit kell aludni karácsonyighttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-elindult-a-karacsonyi-visszaszamlalas-az-online-ora-megmutatja-mennyit.htmlKiverte a biztosítékot a karácsonyi reklámhttp://www.life.hu/szorakozz/20131121-kiverte-a-biztositekot-a-kmart-uzletlanc-karacsonyi-boxernadrag-reklamja-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.