Programajánló: ezekkel töltsd ezt az őszi hétvégét

Forrás: Budapesti Operettszínház -
operettszinhaz2019 színház koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyre hűvösödő időjárás becsalogatja az embereket, de nem kell, hogy a bent feltétlen és mindig az otthon melegét jelentse. Falak között is szuper programok várják az élményre vágyókat, de természetesen annak is akad mit csinálnia, aki mégis inkább a szabad levegőre vágyik.

Budapesti Operettszínház - A Szépség és a Szörnyeteg

Az egyik legszebb Disney-meséből adaptál musicalt itthon 2005-ben mutatták be, vagyis már 14 éve játszák, a sikere pedig még most is töretlen, és egészen biztos, hogy még hosszú évekig varázsolja el a hazai közönséget. A New York-i Broadway-n szintén nagyon sokáig volt a színházba látogatók kedvence a darab, az 1994-es bemutatója után 13 évig volt porondon, és szerte a világon pontosan annyira imádják az emberek, mint a Pesti Broadway-n. Több infót ide kattintva tudhatsz meg.

Időpont: őszi szeton
Helyszín: Budapesti Operettszínház, 1065 Budapest, Nagymező utca 17.

A Disney-meséből adaptál musicalt itthon 2005-ben mutatták be, vagyis már 14 éve játszák Forrás: Budapesti Operettszínház

Szüreti Forgatag

A méltán híres Hajósi Pincefalu színes programokkal és szüreti mulatsággal várja hétvégén az embereket. Minden lesz, mi szem-szájnak ingere. A családias hangulatú, közel egésznapos rendezvényen az ételek és italok iránt érdeklődök garantáltan megtalálják azt, amire az ízlelőbimbójuk vágyik, de koncert és egyéb bemutatók is színesítik a programot, és a Hajósi Pincefalu puszta szépségéről sem szabad megfeledkezni. Több infót ide kattintva tudhatsz meg.

Időpont: 2019. szeptember 21.
Helyszín: Hajósi Pincefalu

A Hajósi Pincefalu színes programokkal és szüreti mulatsággal várja hétvégén az embereket Forrás: Shutterstock

Futrinka Egyesület születésnapja

A Futrinka Egyesület 2006 óta menti az elárvult kutyákat, születésnapjuk alkalmából pedig egy családias és ingyenes programmal próbálják közelebb hozni az embereket a védenceikhez. A gyerekeknek ugrálóvárral, lovaglási lehetőséggel kedveskednek, a felnőttek pedig sok finomsággal tölthetik meg gyomrukat, amellett, hogy gazdikereső kutyusokkal ismerkedhetnek. Szombaton a kajászói focipálya megtelik nevetéssel és boldog csaholással, nem érdemes kihagyni. Több infót ide kattintva tudhatsz meg.

Időpont: 2019.szeptember 21., 11:00 - 17:00 óra között
Helyszín: Kajászó, focipálya

A gyerekek gazdikereső kutyusokkal is megismerkedhetnek Forrás: Shutterstock

Anti Fitness Club - Lemezújrajátszó

Az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő banda visszatér, hogy az egykori rajongók nosztalgiázhassanak egy kicsit. A 2015-ben feloszlott együttes duplakoncertet ad, hiszen 10 éve jelent meg a Lélekzet című lemezük. Persze ez nem jelent újrakezdést, a múltidézés egyetlen egy napra szól. A lemez közönségkedvencein túl természetesen az együttes életében mérföldköveknek számító dalok is megszólalnak. Több infót ide kattintva tudhatsz meg.

Időpont: 2019. Szeptember 21.
Helyszín: A38 Hajó koncertterem

A 2015-ben feloszlott együttes duplakoncertet ad Forrás: Facebook/Anti Fitness Club

Street Food & Food Truck Weekend, Keszthely

Keszthely belvárosát elárasztják a finom ételeket adó kocsik, melyek között ugyanúgy lesznek hagyományos fogásokat kínálók, mint modern finomságokat felszolgálók. Természetesen az ételek mellett egyéb módok is lesznek arra, hogy az ember arca mosolyra húzódjon: több koncerten is lehetőségük lesz lemozogni valamicskét az elfogyasztott fogásokból az embereknek. Több infót ide kattintva tudhatsz meg.

Időpont: 2019. szeptember 21-22.
Helyszín: Fő tér, Keszthely

Keszthely belvárosát elárasztják a finom ételeket adó kocsik Forrás: Facebook/Balaton Színház
Filmek szőlővesszein nektárt csepegtettél: az alkohol művészete a mozibanhttp://www.life.hu/kult/20190918-az-alkohol-muveszete-a-mozivasznon.htmlSzeptember 19-én kerül a mozikba a tokaji bor csodáját vászonra vivő Folyékony arany, mi pedig ennek kapcsán utánanéztünk melyek voltak azok a filmek, amelyek úgy jelenítettek meg emlékezetesen egy-egy mámorító nedűt, hogy közben nem az alkohol kétségtelenül meglévő sötét oldalára, hanem inkább a kulturális és gasztronómiai értékeire koncentráltak. KultOrigo91 éves korában elhunyt Sander Vanocour legendás amerikai tévéshttp://www.life.hu/kult/20190918-91-eves-koraban-elhunyt-sander-vanocour-legendas-amerikai-teves.htmlElhunyt Sander Vanocour népszerű tévés. KultOrigoRofusz Ferenc animációs filmje díjat nyert Argentínábanhttp://www.life.hu/kult/20190918-rofusz-ferenc-animacios-filmje-dijat-nyert-argentinaban.htmlA legjobb animációs rövidfilm díját nyerte Rofusz Ferenc Az utolsó vacsora című alkotása a Jesus Cine Festen, az Argentínai Nemzetközi Keresztény Film Fesztiválon.Kult--Ismét Simply Red-koncert lesz Budapesten jövő novemberbenhttp://www.life.hu/kult/20190917-ismet-simply-redkoncert-lesz-budapesten-jovo-novemberben.htmlA magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2020. november 23-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. KultBrad Pitt az űrállomáson dolgozó asztronautákat kérdezhetihttp://www.life.hu/kult/20190916-brad-pitt-az-urallomason-dolgozo-asztronautakat-kerdezheti.htmlBrad Pitt, aki a hamarosan a mozikba kerülő Ad Astra - Út a csillagokba című sci-fiben asztronautát alakított, hétfőn a Nemzetközi Űrállomáson dolgozó Nick Hauge űrhajóssal beszélget - közölte a NASA vasárnap. KultTíz kreatív Emmy-díjat zsebelt be a Trónok harcahttp://www.life.hu/kult/20190916-tiz-emmydijat-zsebelt-be-a-tronok-harca.htmlTíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo - Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.