operettszinhaz2019 videó Budapesti Operettszínház Csárdáskirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Színház igazgatója, a Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila vendégrendezőként az Operett Színházban megrendezte első operettjét, méghozzá a világ leghíresebbjét, a Csárdáskirálynőt. A rendező a Life.hu-nak elmondta, miként jelenik meg a színpadon a halhatatlan produkció.

Berki Mazsi fotója gyanús lett a követőknek: babát várhat Berki Krisztián feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190910-berki-mazsi-fotoja-gyanus-lett-a-kovetoknek-babat-varhat-berki-krisztian-felesege.htmlAzt gyanítják a követők, hogy Berki Mazsi babát vár. TV + SztárokOrigoRossz anyának tartják a britek Meghan hercegnét: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190910-rossz-anyanak-tartjak-a-britek-meghan-hercegnet-ez-az-oka.htmlMeghan Markle két napra magára hagyta a kisfiát Archie-t, amíg New Yorkba utazott megnézni barátnője teniszmeccsét. Nagyon megharadugtak az alattvalók. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Janicsák Veca és férje, Ábel egyre többet veszekszenek - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-azsia-expressz-2-janicsak-veca-es-ferje-abel-egyre-tobbet-veszekszenek-video.htmlAz Ázsia Expressz második szériájában egyre komolyabb veszekedések alakulnak ki a párok között. Janicsák Veca és férje Ábel is egyre többet veszekszenek.TV + SztárokOrigoClint Eastwood halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-clint-eastwood-halalhiret-keltettek.htmlÉl és virul Clint Eastwood, akinek nemrég halálhírét keltették.TV + Sztárok--Benkő László Máté Péterről nyilatkozott: az énekes halála nem tépte el a kötelékethttp://www.life.hu/sztarok/20190910-benko-laszlo-mate-peterrol-nyilatkozott-az-enekes-halala-nem-tepte-el-a-koteleket.htmlMáté Péter 35 éve távozott az élők sorából, halála azonban nem tépte el a közte és Benkő László között húzódó köteléket. Gyerekkoruk óta ismerték egymást. TV + SztárokOrigoVajna Timit ábrázoló törölközőt lehet vásárolni Olaszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-vajna-timit-abrazolo-torolkozot-lehet-vasarolni-olaszorszagban.htmlVajna Timi arcképével árulnak törölközőket Olaszországban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.