Sziget 2019: bemutatjuk, hogy néztek ki a fesztivál helyszínei üresen és teltházzal - Videó

helyszín fesztivál sziget 2019 teltház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teltházzal kezdődött, de nézőcsúcsot nem hozott a 2019-es Sziget Fesztivál. A Life.hu január 7-én, a Hajógyárit borító hóban forgatta a Sziget helyszíneit, majd pontosan ugyanazokon a helyszíneken rögzítette, milyen az Óbudai-sziget, amikor tombol a fesztivál. Íme, az időutazásunk a Sziget Fesztiválról.
Tizenöt érdekesség Tarantino nagy dobásáról, a Volt egyszer egy… Hollywoodrólhttp://www.life.hu/kult/20190811-quentin-tarantino-volt-egyszer-egy-hollywood-kulisszatitkok.htmlTudtad, hogy Tarantino eredetileg nem is filmként tekintett erre a történetre? Érdekel, hogy kitől kapott ékszereket Margot Robbie a forgatásra, vagy kinek volt ez az utolsó filmje, és kinek az utolsó előtti? A válaszokat és még sok érdekességet megtudhatsz alábbi gyűjtésünkből. Kult--Három napon át várják programokkal az érdeklődőket augusztus 20-ánhttp://www.life.hu/kult/20190814-harom-napon-at-varjak-programokkal-az-erdeklodoket-augusztus-20an.htmlIsten éltessen, Magyarország!-szlogennel tartják meg a hagyományokhoz híven háromnapos rendezvénysorozatot az államalapítás ünnepén – mondta Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. KultOrigoSziget Fesztivál 2019: kimaxolták a bulizást a szigetlakók az utolsó naponhttp://www.life.hu/kult/20190814-kimaxoltak-a-bulizast-a-szigetlakok-az-utolso-napon.htmlA szigetlakók mindent megtettek annak érdekében, hogy felejthetetlenné tegyék a Sziget Fesztivál utolsó napját. KultOrigoBetontömbökből készít 3D-s alkotásokat Sergio Odeith graffitiművész – Galériahttp://www.life.hu/kult/20190814-betontombokbol-keszit-3ds-alkotasokat-sergio-odeith-graffitimuvesz.htmlAki csak látja a portugál graffitiművész, Sergio Odeith alkotásait, annak biztosan leesik az álla a csodálkozástól. KultOrigoHat magyar film versenyez Szarajevóbanhttp://www.life.hu/kult/20190814-hat-magyar-film-versenyez-szarajevoban-a-filmfesztivalon.htmlHat magyar film, Szabó Réka, Bársony Katalin, Tóth Luca, Andrasev Nadja, Moldovai Katalin és Gyulai Panni alkotásai versenyeznek a pénteken kezdődő szarajevói filmfesztiválon a Szarajevó Szíve díjakért. KultOrigoSziget 2019 – Kádár Tamás: „Minél erősebb fellépősort szeretnénk a jövőben is”http://www.life.hu/kult/20190814-sziget-2019-kadar-tamas-minel-erosebb-felleposort-szeretnenk-a-jovoben-is.html „A jövő évekre is cél marad, hogy a Sziget nagyszínpadának minél erősebb legyen a fő fellépősora. A tervek között szerepel, hogy a többi nagyobb helyszínen is elérjük ezt és ezekre is több pénzt tudjunk fordítani” – mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője a keddi zárónapon az MTI-nek. Kifejtette, az idei, immár 27. Sziget egy hároméves növekedési terv második esztendeje. Tavaly rekordszámú látogató, 565 ezer ember szórakozott a fesztiválon, idén ettől valamivel elmaradnak, várhatóan 530 ezer lesz a végső szám. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.