A szolgálólány meséje Elisabeth Moss
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan véget ér A szolgálólány meséjének 3. évada: ennek apropóján kérdezték Elisabeth Mosst a sztori befejezéséről.

Elisabeth Moss elmondta, mennyire szeretett a profi és támogató csapattal együtt dolgozni, ám arra, hogy mi lesz a történet vége, természetesen nem válaszolt, csupán ennyi:

„Nos, van, hogy megkapod, amit akarsz, mondhatni te nyersz... de ennek súlyos ára van.”

Hat magyar film versenyez Szarajevóbanhttp://www.life.hu/kult/20190814-hat-magyar-film-versenyez-szarajevoban-a-filmfesztivalon.htmlHat magyar film, Szabó Réka, Bársony Katalin, Tóth Luca, Andrasev Nadja, Moldovai Katalin és Gyulai Panni alkotásai versenyeznek a pénteken kezdődő szarajevói filmfesztiválon a Szarajevó Szíve díjakért. KultOrigoSziget 2019 – Kádár Tamás: „Minél erősebb fellépősort szeretnénk a jövőben is”http://www.life.hu/kult/20190814-sziget-2019-kadar-tamas-minel-erosebb-felleposort-szeretnenk-a-jovoben-is.html „A jövő évekre is cél marad, hogy a Sziget nagyszínpadának minél erősebb legyen a fő fellépősora. A tervek között szerepel, hogy a többi nagyobb helyszínen is elérjük ezt és ezekre is több pénzt tudjunk fordítani” – mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője a keddi zárónapon az MTI-nek. Kifejtette, az idei, immár 27. Sziget egy hároméves növekedési terv második esztendeje. Tavaly rekordszámú látogató, 565 ezer ember szórakozott a fesztiválon, idén ettől valamivel elmaradnak, várhatóan 530 ezer lesz a végső szám. KultOrigoMartin Garrixszel indul a hétvége a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20190809-martin-garrixszel-indul-a-hetvege-a-szigeten.htmlPénteki naphoz illően egy igazi, partizenében bővelkedő napnak nézünk elébe a Szigeten, ahol a Dan Panaitescu Nagyszínpad programját a holland DJ fenomén, Martin Garrix zárja, de elhozza slágereit Tove Lo is, míg a Mastercard Stage by A38 sátorban singer-songwriterekkel ugorhatunk fejest a hétvégébe. Kult--Ed Sheeran, a Foo Fighters, a National és a Twenty One Pilots az idei Sziget fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20190806-ed-sheeran-a-foo-fighters-a-national-es-a-twenty-one-pilots-az-idei-2019-sziget-fesztivalon.htmlHét napra kilenc headliner fellépő jut az idei Sziget fesztiválon. A könnyűzenei színtér világsztárjai közül koncertet ad Ed Sheeran, a The 1975, Martin Garrix, Macklemore, a National, Post Malone, a Florence + The Machine, a Twenty One Pilots és a Foo Fighters is. Kult--A Halálos iramban-sorozat 2006 óta leggyengébb bevételével nyitott a Hobbs & Shawhttp://www.life.hu/kult/20190805-a-halalos-irambansorozat-2006-ota-leggyengebb-bevetelevel-nyitott-a-hobbs-shaw.htmlA Halálos iramban-sorozat 2006 óta leggyengébb, 60,8 millió dolláros bevételével nyitott a hétvégén Észak-Amerikában a 18 éves széria első különálló filmje, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Kult--A Halálos iramban-sorozat 2006 óta leggyengébb bevételével nyitott a Hobbs & Shawhttp://www.life.hu/kult/20190805-a-halalos-irambansorozat-2006-ota-leggyengebb-bevetelevel-nyitott-a-hobbs-shaw.htmlA Halálos iramban-sorozat 2006 óta leggyengébb, 60,8 millió dolláros bevételével nyitott a hétvégén Észak-Amerikában a 18 éves széria első különálló filmje, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.