Sziget 2019: így mérik be, mekkora zajt okoz a fesztivál – Videó

hangpróba videó zaj sziget 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sziget Fesztivál szervezői megmutatták a Life.hu stábjának, hogyan zajlik az esemény zajszintjének mérése és a hangbeállítás. Mindent megtesznek azért, hogy a környező lakosság a lehető legkevesebb zajszennyezést kapja, ezért fontos, hogy minden a határértékeken belül maradjon. Erről és a panaszok kezeléséről a fesztivál igazgatója beszélt.
Elhunyt Toni Morrison Nobel-díjas amerikai írónőhttp://www.life.hu/kult/20190806-elhunyt-toni-morrison-nobel-dijas-amerikai-irono.htmlNyolcvannyolc évesen elhunyt Toni Morrison Nobel-díjas amerikai írónő, a Nagyonkék, a Salamon-ének, A kedves és a Dzsessz című regények szerzője, a fekete Amerika megjelenítője. Kiadójának közlése szerint Morrison, aki az első afroamerikai női szerzőként nyerte el 1993-ban a világ legrangosabb irodalmi kitüntetését, hétfő este halt meg egy New York-i kórházban. KultOrigoEd Sheeran, a Foo Fighters, a National és a Twenty One Pilots az idei Sziget fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20190806-ed-sheeran-a-foo-fighters-a-national-es-a-twenty-one-pilots-az-idei-2019-sziget-fesztivalon.htmlHét napra kilenc headliner fellépő jut az idei Sziget fesztiválon. A könnyűzenei színtér világsztárjai közül koncertet ad Ed Sheeran, a The 1975, Martin Garrix, Macklemore, a National, Post Malone, a Florence + The Machine, a Twenty One Pilots és a Foo Fighters is. Kult--Sziget 2019: Soha nem látott attrakcióval készül a Sziget a nagyszínpadon - videóhttp://www.life.hu/kult/20190806-sziget-2019-soha-nem-latott-attrakcioval-keszul-a-sziget-a-nagyszinpadon-video.htmlSoha nem látott attrakcióval készül a Sziget a nagyszínpadon, a Love Revolution jegyében. A részleteket Kádár Tamás, a fesztivál igazgatója mondta el, aki azt is megosztotta a Life.hu-val, mik azok a különleges környezetvédelmi kampányok, amikkel hosszútávú a fenntarthatóságban gondolkodik a Sziget.KultOrigoA Halálos iramban-sorozat 2006 óta leggyengébb bevételével nyitott a Hobbs & Shawhttp://www.life.hu/kult/20190805-a-halalos-irambansorozat-2006-ota-leggyengebb-bevetelevel-nyitott-a-hobbs-shaw.htmlA Halálos iramban-sorozat 2006 óta leggyengébb, 60,8 millió dolláros bevételével nyitott a hétvégén Észak-Amerikában a 18 éves széria első különálló filmje, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Kult--Elhunyt D. A. Pennebaker Oscar-díjas amerikai dokumentumfilmeshttp://www.life.hu/kult/20190804-elhunyt-d-a-pennebaker-oscardijas-amerikai-dokumentumfilmes.htmlKilencvennégy évesen elhunyt D. A. Pennebaker Oscar-díjas amerikai dokumentumfilmes. KultOrigoSziget 2019: ez lesz a leglátványosabb program a fesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20190801-sziget-2019-ez-lesz-a-leglatvanyosabb-program-a-fesztivalon.htmlA Sziget talán leglátványosabb produkciója évről-évre a Nagy Utcaszínház, illetve a fesztiválon a legváratlanabb helyeken felbukkanó megannyi sétáló utcaszínház. Ők lesznek az idén!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.