Csűrös Karola: "Egyedül, vagyis Ádám nélkül létezni nagyon nehéz"

Csűrös Karola Horváth Ádám Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten kedden vettek végső búcsút Horváth Ádámtól, a Szomszédok atyjától. Özvegye, Csűrös Karola összetört, ráadásul most, hogy a temetés is lezajlott, a szervezés sem köti le az idejét. Azt mondja, egyelőre nem tud a férje holmijához nyúlni. 

"Arra, amit most érzek, nincsenek szavak... Egyedül, vagyis Ádám nélkül létezni nagyon nehéz, és bárhová nézek magam körül, olyan, mintha még itt lenne. Felfoghatatlan a tudat, hogy már soha többé nem szól hozzám, nem mosolyog rám. Egyelőre nem nyúltam semmihez a közös otthonunkban, minden úgy van, ahogyan ő hagyta, és nem is tudom, hogy mikor leszek képes rendezgetni a holmiját. Úgy érzem, nekem még szükségem van arra, hogy a tárgyain, ruháin keresztül közel érezhessem magamhoz" – nyilatkozta a színésznő a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.