Tina Turner bejelentette: soha többé nem indul turnéra

Tina Turner visszavonulás koncert turné énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
79 évesen is milliók rajonganak Tina Turnerért, aki 2009-ben indult utoljára turnéra. Most bejelentette: az volt az utolsó ilyen alkalom.

Tina Turner énekesnő már 79 éves, de kora ellenére a rajongók reménykedtek abban, hogy tervez még koncertturnét a közeljövőben.

Az Express szemlézte az énekesnővel készült egyik tévéinterjút, ahol elmondta, soha többé nem indul turnéra. 2009-ben volt erre utoljára példa, akkor döntötte el, hogy az volt az utolsó.

Tina Turner már nem turnézik Forrás: leemage/©Marcello Mencarini/Leemage/Marcello Mencarini

„Felszálltam a repülőre, vettem egy mély lélegzetet, és azt mondtam: ennyi volt. És örültem, hogy vége. Majd hazamentem” – emlékezett vissza a sztár.

Rajongóinak azt tanácsolja, nézzenek róla régebbi koncertfelvételeket, néha ő is megteszi, ilyenkor táncol és énekel, de nem csinálná végig újra. Turner jelenleg Zürichben él második férjével.

Elhunyt György János színészhttp://www.life.hu/kult/20190705-elhunyt-gyorgy-janos-szinesz.htmlElhunyt György János. A színész 66 éves volt. Kult--A zenekar, amely sosem megy ki a divatból: a legemlékezetesebb Beatles-filmekhttp://www.life.hu/kult/20190630-a-yesterday-a-legujabb-de-nem-az-egyetlen-beatlesfilm.htmlJúnius végén került a hazai mozikba a Yesterday című film, amelynek története meghökkentő ötleten alapul: mi lenne, ha egyvalaki kivételével mindenki elfelejtené a világon a Beatles létezését és zenéit? Hogy velünk ilyesmi ne fordulhasson elő, gyorsan listára is gyűjtöttük a legemlékezetesebb fikciós mozgóképeket, amelyek a zenekarhoz kapcsolódnak. KultOrigo98 éves korában elhunyt Tabányi Mihály harmonikaművész http://www.life.hu/kult/20190704-98-eves-koraban-elhunyt-tabanyi-mihaly-harmonikamuvesz.htmlElhunyt Tabányi Mihály harmonikaművész. KultOrigoMáig rejtély, hogyan halt meg Brian Jones, a Rolling Stones gitárosahttp://www.life.hu/kult/20190703-maig-rejtely-hogyan-halt-meg-brian-jones-a-rolling-stones-gitarosa.htmlÖtven évvel ezelőtt hunyt el Brian Jones, a Rolling Stones gitárosa. Hiába teltek el évtizedek, még mindig több elmélet kering arról, hogyan halhatott meg a legendás zenész. Kult--Elhunyt Szebenyi János fuvolaművészhttp://www.life.hu/kult/20190703-elhunyt-szebenyi-janos-fuvolamuvesz.htmlSzebenyi János Liszt-díjas fuvolaművész 95 éves korában elhunyt. Kult--Jobb ember leszek! mozgalom: szánj egy kis időt magadra is!http://www.life.hu/kult/20190702-jobb-ember-leszek-mozgalom-szanj-egy-kis-idot-magadra-is.htmlSokszor érzed úgy, hogy a napi teendők sorában nincs egy perced sem magadra? Mikor hallgattál egy kis zenét és táncoltál a szoba közepén? Mikor olvastál utoljára órákon át? A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának júliusi kihívásában most az énidő fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet, hiszen ha jól érezzük magunkat, másokkal is könnyebb jót cselekedni. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.