Elhunyt Horváth Ádám rendező, televíziós szakember, a Szomszédok című teleregény atyja

halál Horváth Ádám Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
89 éves korában elhunyt az ikonikus tévés szakember, Horváth Ádám.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Horváth Ádám Kossuth-, Erkel Ferenc- és Balázs Béla-díjas magyar tévérendező, egyetemi tanár, érdemes és kiváló művész néhány héttel ezelőtt kórházba került. Bár nyilatkozott az őt megkereső napilapnak, a betegségéről nem árult el sokat.

Horváth Ádám Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Nem vagyok jobban, rosszul vagyok, egyelőre rossz is marad. Emiatt kórházban vagyok, nem is tudom, mikor hagyhatom el az intézményt"

– mondta akkor a Borsnak Horváth Ádám.

A Szomszédok minden színésze és a rajongók is szorítottak az ikonikus teleregény rendezőjének, szervezete azonban feladta a küzdelmet. 89 éves korában elhunyt – adta hírül az Infostart.

Gyulladás a szájban: mitől alakulhat ki és mit tehetünk ellene?http://www.life.hu/drlife/20190524-gyulladas-a-szajban-kialakulasa-kezelese-fajtai.htmlTegye fel a kezét az, akinek még soha nem volt szájüregi problémája! A szájnyálkahártya gyulladása, bármilyen furcsa is, mindenkit érint: van, akit élete során csak néhányszor, míg mások rendszeresen küzdenek ezzel. De nézzük, mik állhatnak a betegség háttérben és hogyan kerülhetjük el, hogy fájdalmassá váljon. Dr. LifeOrigoEzt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen pózban alszolhttp://www.life.hu/drlife/20190618-ezt-arulja-el-szemelyisegedrol-az-hogy-milyen-pozban-alszol.htmlKiderült, hogy bizony az alvási pozíció is árulkodik a személyiségünkről: ezt jelenti, ha hason, háton vagy az oldaladon alszol. Dr. LifeOrigoAnyatejszivárgást tapasztalt egy osztrák nő a szeméremtájékánhttp://www.life.hu/drlife/20190617-anyatejszivargast-tapasztalt-egy-osztrak-no-a-vaginaja-korul.htmlMásodik gyermekét hozta a világra egy osztrák édesanya. A szülés után éles fájdalmat tapasztalt a szeméremtájékon, kiderült, hogy teste ott is képes anyatejet kiválasztani. Dr. Life--Hízókúrán van egy 11 éves fiú, hogy beteg édesapján segíteni tudjonhttp://www.life.hu/drlife/20190614-hizokuran-van-egy-11-eves-fiu-hogy-beteg-edesapjan-segiteni-tudjon.htmlFolyamatosan eszik egy kisfiú azért, hogy édesapján segíteni tudjon. Dr. LifeOrigoAnyatejszivárgást tapasztalt egy osztrák nő a szeméremtájékánhttp://www.life.hu/drlife/20190617-anyatejszivargast-tapasztalt-egy-osztrak-no-a-vaginaja-korul.htmlMásodik gyermekét hozta a világra egy osztrák édesanya. A szülés után éles fájdalmat tapasztalt a szeméremtájékon, kiderült, hogy teste ott is képes anyatejet kiválasztani. Dr. Life--Laár Andrást meg kell operálni autóbalesete utánhttp://www.life.hu/drlife/20190618-laar-andrast-meg-kell-operalni-autobalesete-utan.htmlAutóbalesetet szenvedett Laár András május végén, és habár nem tört el semmije, a jobb karját nem tudja használni: operációra van szüksége. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.