Négy új Harry Potter-történetet olvashatnak a rajongók J. K. Rowling tollából

Forrás: Collection Christophel/© Warner Bros / 1492 Pictures/Warner Bros / 1492 Pictures -
e-könyv történet J. K. Rowling könyv Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell tovább csüggedniük a Harry Potter-rajongóknak, ugyanis J. K. Rowling négy újabb történettel jelentkezik. Már azt is lehet tudni, hogy mikor és hol lehet majd őket olvasni. 

A Roxfort tantárgyai köré csoportosul majd az a négy új Harry Potter-történet, amelyeket hamarosan megjelentet J. K. Rowling.

Segítségükkel egy kis időutazásra is számíthatunk, hiszen betekintést nyerhetünk a varázsvilág történetébe – olvasható a Daily Mailen. Úgy tervezik, hogy június 27-én mutatják majd be őket.

Gazdagon illusztrált történetekre számíthatunk, amelyeket Rohan Daniel Eason álmodott meg. A könyvek e-book formájában lesznek olvashatók.

Új Harry Potter-történeteket olvashatunk Forrás: Collection Christophel/© Warner Bros / 1492 Pictures/Warner Bros / 1492 Pictures
Döntöttek: eredeti állapotában építik újjá a Notre-Dame-othttp://www.life.hu/kult/20190530-dontottek-eredeti-allapotara-epitik-ujja-a-notredameot.htmlHatalmas nemzetközi összefogás jött létre az áprilisban kigyulladt Notre-Dame-székesegyház újjáépítésére. Szó volt róla, hogy egy modern tető készül majd az ikonikus épülethez, ám a legújabb döntés szerint az eredeti állapotokat állítják vissza. Kult--Rejtett kamrát fedeztek fel Nero császár palotájábanhttp://www.life.hu/kult/20190530-rejtett-kamrat-fedeztek-fel-nero-csaszar-palotajaban.htmlEddig fel nem fedezett kamrát találtak Nero császár palotájában. Kult--Elhunyt Carmine Caridi, A keresztapa színészehttp://www.life.hu/kult/20190530-elhunyt-carmine-caridi-a-keresztapa-szinesze.htmlRosatót játszotta A keresztapa második részében Carmine Caridi. A színész 85 évesen hunyta le örökre a szemét. Kult--Programajánló június elejétőlhttp://www.life.hu/kult/20190524-programajanlo-junius-eleje.htmlIndítsd a nyarat a legszuperebb programokkal! Mutatunk közülük néhányat! KultOrigoEz a Csernobil-sorozat tudósának, Valerij Legaszovnak a valós történetehttp://www.life.hu/kult/20190529-ez-a-csernobil-sorozat-tudosanak-valerij-legaszovnak-a-valos-tortenete.htmlA Csernobil-sorozat tudósának, Valerij Legaszovnak a története szinte pontosan megegyezik a képernyőn bemutatottal: sokat tett azért, hogy megmeneküljenek az emberek, de nem érezte elégnek. KultOrigoTeljes a VOLT Fesztivál nemzetközi programjahttp://www.life.hu/kult/20190528-teljes-a-volt-fesztival-nemzetkozi-programja.htmlMára teljessé vált a Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi programja. Június 26-ától négy napon át várja Sopron a hazai és Európa számos pontjáról érkező vendégeket. Az új nevek között igazi legendák és a legaktuálisabb kedvencek is helyet kaptak: a Black Eyed Peastől a Papa Roachon át a Cypress Hillig, vagy éppen Martin Solveigtől a Jan Blomqvist & Bandig. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.