HClassic2019 gyereknap fesztivál május program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isteni grillételek, testes borok, nagyszerű élmények várnak rád, ha úgy döntesz, hogy te is kimozdulsz a négy fal közül. Ehhez ajánlunk most néhány remek programot. 

Családi Sportnap

A Budapest 2019 Európa Sportfővárosa programsorozat keretében rendezik meg a Családi Sportnapot a Margitszigeten, amely ingyenesen látogatható. Lesznek aerobsport-bemutatók, extrém- és küzdősportok, közösségépítő sportok, este nagykoncert és megannyi izgalmas aktivitás vár minden érdeklődőt.

Időpont: 2019. május 25.
Helyszín: Budapest, Margitsziget

Családi Sportnap a Margitszigeten Forrás: Facebook/Budapest 2019 Európa Sportfővárosa

Makói hagymás grillfesztivál

Színes programokkal várják a vállalkozó kedvű látogatókat, a hagyományos kemencében, illetve grillen való sütés-főzés szerelmeseit.

Időpont: 2019. május 25.
Helyszín: Makó, Návay tér

Makói hagymás grillfesztiválra várják a sütés-főzés szerelmeseit Forrás: Shutterstock

Szentendrei Lurkócia gyereknap

8 állomáson, 8 minisztérium, valamint számos izgalmas program: koncert, bábelőadás, kézműves foglalkozások, pihenősziget, játszópark, sportprogramok, logikai játékok és a helyi sport- és táncegyesületek bemutatói várják a gyermekeket és családokat.

Időpont: 2019. május 26.
Helyszín: Szentendre, Czóbel park

A szentendrei Lurkócia gyereknap izgalmas programokkal várja az érdeklődőket Forrás: Facebook/Szentendrei gyereknap

Parádsasvári borfesztivál

Mátrai borászatok, gasztronómiai ínyencségek, fellépők és gyönyörű környezet! I. Parádsasvári Borfesztivál a Kastélyhotel Sasvárban – avagy Pünkösdi Piknik mátrai borokkal.

Időpont: 2019. június 9., 14 órától
Helyszín: Sasvár, Kastélyhotel Sasvár Resort

Parádsasvári Borfesztivál a Kastélyhotel Sasvárban Forrás: Shutterstock

Hungaroring Classic

A Hungaroring Classic mezőnye 2017-ben hatalmas sikert aratott a magyar F1-es versenypályán. A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautói és pilótái biztosan különleges hangulatot varázsolnak majd a mogyoródi dombok közé.

Időpont: 2019. július 12–14.
Helyszín: Mogyoród, Hungaroring pálya

A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautói különleges hangulatot varázsolnak Forrás: hungaroringclassic.com
A Pendragon-legenda kulisszatitkaihttp://www.life.hu/kult/20190514-szerb-antal-a-a-pendragonlegenda-kulisszatitkai-az-operett-szinhazbol.htmlAz Operettszínház egy furcsa, különös, misztikus világban megjelenő, izgalmas krimit mutatott be, a nézők elé idézve egy hátborzongató, kísérteties kastély díszletei közt, ahol a szereplők az örök élet titkát keresik. A Life.hu-nak kulisszatitkokat árultak el a szereplők a darabról és a felkészülésről. KultOrigo50 éves lett a világszép színésznő: 20 érdekesség Cate Blanchettrőlhttp://www.life.hu/kult/20190510-50-eves-cate-blanchett.htmlTudtad, hogy mit vitt haza A gyűrűk ura forgatásáról? Hogy ki a kedvenc színésznője? Hogy milyen Oscar-rekordokat tart? Hogy mikor játszott férfit? Mindezt és még sok mást most megtudhatsz Cate Blanchettről, aki ma ünnepli 50. születésnapját. KultOrigoEzek a legjobb Stephen King-filmekhttp://www.life.hu/kult/20190429-a-ragyogastol-a-remeny-rabjain-at-a-kedvencek-temetojeig-ezek-a-legjobb-stephen-kingfilmek.htmlStephen King kultusza igazi reneszánszát éli: a valaha volt legismertebb és legsikeresebb horroríró műveit korábban is nagy kedvvel adaptálták a filmesek, de az utóbbi időben minden korábbinál sűrűbben érkeznek a King-filmek és King-sorozatok. Most épp a Kedvencek temetője fut a moziban, aminek kapcsán toplistára gyűjtöttük a mi kedvenc filmváltozatainkat Stephen King műveiből. KultOrigo19 érdekesség, amit tudnod kell a Bosszúállók: Végjátékrólhttp://www.life.hu/kult/20190502-19-erdekesseg-a-bosszuallokrol.htmlMár most biztos, hogy filmtörténet íródik a szemünk előtt: a bő tíz éve és húsznál is több film óta épülő Marvel-mozis univerzum nagy fináléját hozó Bosszúállók: Végjáték fogadtatása minden várakozást felülmúl, és sorra dönti meg a rekordokat a magyarországi mozikban is. Összegyűjtöttünk egy nagy adag érdekességet erről a korszakos filmről, és természetesen spoilermentesek maradunk, hátha valaki még csak most indul a moziba megnézni. KultOrigo23 érdekesség a 40 éves James McAvoy-rólhttp://www.life.hu/kult/20190417-40-eves-james-mcavoy.htmlTudtad, hogy cukrászként dolgozott, és pap akart lenni? Hogy kiket támogat a hollywoodi filmekkel keresett pénzéből? Hogy ki volt a lakótársa, és mire allergiás nagyon? Mindezt és még sok minden mást is megtudhatsz a 40 éves James McAvoy-ról! Kult--Kritikánk a botrányos Michael Jackson-dokumentumfilmrőlhttp://www.life.hu/kult/20190401-kritika-a-botranyos-michael-jacksondokumentumfilmrol.htmlTalán soha még nem váltott ki akkora indulatokat dokumentumfilm, mint a Neverland elhagyása. Ez persze érthető is, hisz egy olyan világsztár legsötétebb titkainak leleplezését ígéri, akit mindenki ismer, és akiről mindenkinek megvan a véleménye. Megnéztük a filmet, hogy nekünk is meglegyen a véleményünk – a filmről. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.