Imádják a magyarok: Terence Hill 80 éves lett

Forrás: AFP/APA-PictureDesk/FOTOKERSCHI.AT / APA / picturedesk.com/Fotokerschi.At -
film színész Bud Spencer Terence Hill rajongás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon is milliók rajonganak Bud Spencer és Terence Hill filmjeiért. Bár a pofonosztó Spencer már elhunyt, Hill még nagyon is aktív. A színész ma ünnepli 80. születésnapját. 

Különben dühbe jövünk, Én a vízilovakkal vagyok, Kincs, ami nincs - csak néhány azok közül a filmek közül, amelyben Terence Hill és Bud Spencer együtt szerepelt. A két színész rabul ejtette a magyar televíziónézők szívét is.

Spencer 2016-ban hunyt el, Hill azonban még nagyon is aktív életet él, pedig pénteken ünnepli 80. születésnapját. Tavaly Magyarországra is ellátogatott, ahol legújabb filmjét promózta. Nem sokkal a látogatása után pedig egy megható üzenetet küldött a magyar rajongóknak.

Arról egyelőre nem tettek közzé semmit a sztár közösségi oldalán, hogy hogyan ünnepel, de bizonyára nagyon jól érzi magát 80 évesen is.

Terence Hill pénteken ünnepli 80. születésnapját Forrás: AFP/APA-PictureDesk/FOTOKERSCHI.AT / APA / picturedesk.com/Fotokerschi.At

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.