Jobb ember leszek!: mosollyal szépítjük az áprilist

boldogság kapcsolatteremtés mosoly öröm kedvesség szeretet jobb ember leszek kampány 2019 Jobbemberleszek kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sietünk a munkába, majd rohanunk hazafelé. Elmenni a gyerekekért, bevásárolni, vacsorát készíteni: ilyen és ehhez hasonló teendők cikáznak a gondolatainkban. De mikor jut időnk arra, hogy rámosolyogjunk a pékségben arra, aki kiszolgál? Vagy arra, akinek átadjuk a helyünket a villamoson? A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának áprilisi kihívásának középpontjában a mosoly áll. Remek kapcsolatteremtési forma, próbáld ki te is!

Közhelynek tűnhet, de a felgyorsult életünk azzal jár, hogy nem figyelünk igazán a körülöttünk lévő emberekre. Nem feltétlen csak a családtagokra és a barátokra kell ilyenkor gondolnunk, hanem azokra is, akik bár ismeretlenek számunkra, nap mint nap összefutunk velük. Mikor mosolyogtál rá utoljára a hölgyre, aki becsomagolja neked a felvágottat vagy a pékárut? Amikor átadod valakinek a helyet a buszon, villamoson, bizonyára jólesik a másiknak nemcsak a gesztus, hanem egy kedves mosoly is.
A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának áprilisi kihívásában a mosoly erejére szeretnénk felhívni a figyelmet. Hidd el, sok ember napját feldobhatod azzal, ha látja rajtad, hogy nem csak az arctalan tömeg részeként tekintesz rá. A piacon akár egy kis beszélgetés is kibontakozhat belőle a termelő és a vevő között, ezt pedig lehet, hogy a pénztárcád is meghálálja. Ha egy állásinterjúra mosolyogva lépsz be, máris bizalmat szavaznak neked.

A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának áprilisi kihívásában a mosoly erejére szeretnénk felhívni a figyelmet Forrás: Shutterstock

A mosoly a boldogság, az öröm és a kedvesség kifejezésének eszköze. Ha rád mosolyog valaki a tömegközlekedési eszközökön, egy étteremben vagy akár egy parkban, viszonozd nyugodtan, bármi kisülhet belőle. Akár egy romantikus lányregényben. Visszahúzódó személyiségeknek igazi kihívás lehet, de megéri kipróbálni.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen feladatokkal készültünk még a 2019-es évre, ide kattintva olvasd el az erről szóló cikkünket. A szerkesztőség tagjai sem tétlenkednek majd. Minden egyes hónapban a Life.hu más-más munkatársa teljesíti az éppen aktuális kihívást, tapasztalatait pedig egy cikkben meg is osztja a hónap végén. Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz, hogy 2019-ben mind egy kicsit jobb emberek legyünk!

20 éves a Mátrix: 20 érdekesség minden idők egyik leghíresebb kultfilmjérőlhttp://www.life.hu/kult/20190325-20-erdekesseg-minden-idok-egyik-leghiresebb-kultfilmjerol.htmlKét évtizeddel ezelőtt, 1999. március 24-én tartották Los Angelesben a Mátrix díszbemutatóját, és noha már akkor is sejteni lehetett, hogy valami különleges született, azt még senki nem tudhatta, milyen óriási sikert fog elérni a film, és mekkora hatást gyakorol a mozi fejlődésére és a nézők generációira. A jeles alkalomból most összegyűjtöttünk egy nagy adag kevésbé ismert Mátrix-érdekességet. KultOrigoProgramajánló: március végétől egészen április közepéig igazi kavalkád várhttp://www.life.hu/kult/20190326-programajanlo-marcius-vegetol-aprilis-kozepeig.htmlMindegy, mihez van kedved! Március végén és áprilisban millióféle programlehetőség közül választhatsz: varázslatos világűr, tulipánszüret, színházi előadás. Kapcsolódj ki bátran! KultOrigo87 éves korában elhunyt dr. Martin Miklós olimpiai bajnok vízilabdázóhttp://www.life.hu/kult/20190327-87-eves-koraban-elhunyt-dr-martin-miklos-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.html87 éves korában elhunyt dr. Martin Miklós olimpiai bajnok vízilabdázó. Kult--Exkluzív beszámoló a Kids' Choice Awards díjátadó gálájáról: Ariana Grande nem volt otthttp://www.life.hu/kult/20190327-exkluziv-beszamolo-a-kids-choice-awards-dijatado-galajarol-ariana-grande-nem-volt-ott.htmlA Kids' Choice Awards díjátadón járt a Life.hu riportere, Domszky László: ez történt a fiatalok legjobban várt eseményén. Kult--Elhunyt Ranking Roger ska- és reggae-énekeshttp://www.life.hu/kult/20190327-elhunyt-ranking-roger-ska-es-reggae-enekes.htmlMindössze 56 évesen távozott az élők sorából Roger Charlery, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Ranking Roger ska- és reggae-énekes. Kult--Nem csak a vékonyak lehetnek mozisztárok: filmek túlsúlyos főszereplőnőkkelhttp://www.life.hu/kult/20190325-filmek-tulsulyos-foszereplonokkel.htmlMár játsszák a hazai mozikban a Dumplin' – Így kerek az élet című filmet, amelynek tinilány főhőse elhatározza, hogy benevez a helyi szépségversenyre – annak ellenére, hogy ez a terebélyes idomai miatt nem tűnik túl jó ötletnek. Ebből az apropóból összegyűjtöttük azokat az emlékezetes filmeket, amelyekben telt idomokkal rendelkező nők a főszereplők, és noha a filmtörténelmet áttekintve nem válogathattunk túl sok jelöltből, legalább az utóbbi években ez nem számít már annyira rendkívüli jelenségnek. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.