Eltemették Koós Jánost: özvegye, Dékány Sarolta összeomlott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Dékány Sarolta Koós János temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda délután hatalmas tömeg előtt vettek búcsút a 81 éves korában elhunyt Koós Jánostól. Felesége, Dékány Sarolta összeomlott a szertartás alatt, sokan aggódnak érte. 

A pályatársak és a rajongók egy szál fehér virággal érkeztek a helyszínre: ott volt a temetésen Zalatnay Sarolta, Poór Péter és Fásy Ádám, Meződi József, az Apostol együttes énekese, Csongrádi Kata, Aradszky László özvegye, Éva asszony és Szilágyi János is. Verebes István gondolatait Szerednyey Béla olvasta fel a gyászoló tömegnek.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„A sok szomorú arc, ha valakinél lehetetlen, hogy összegyűljön, az egyértelműen Jani volt. Talán a szülei vagy Saci láthatta őt egyszer-egyszer lehangoltnak, még gyermekei, Réka és Gergő sem. Ha valakinek igazán sajátja volt a töretlen életkedv, az őszinte vidámság, a létezés megszállott szeretete, az ő volt. Mindenki Koós Janija. Így hát ennek ismeretében okafogyott, hogy a gyász teljes erejével erőt vegyen rajtunk, mert az neki nem nagyon tetszene. Koós Jani boldogságra termett” – búcsúzott Szerednyey Béla.

Az elhunyt színész özvegye, Dékány Sarolta a megható sorok után összeomlott – írja a Ripost. Lánya, Réka és fia, Gergő végig mellette volt, hogy tartsák benne a lelket, de a barátok sem mozdultak mellőle, hiszen a történtek után nagyon féltik, mi lesz vele, hiogyan vészeli át a gyász időszakát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.