Jobb ember leszek! mozgalom: ünnepeld te is a boldogság világnapját!

Forrás: Shutterstock -
boldogság öröm segítségnyújtás örömszerzés jobb ember leszek kampány 2019 Jobbemberleszek boldogság világnapja segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy finom ebéd, egy új ruhadarab, egy régen vágyott könyv beszerzése – számos dolog boldoggá tehet bennünket. Ám sokszor nem is az szerzi a legnagyobb örömet, ha magunknak adunk valamit. 2012 óta március 20. a boldogság világnapja. Ezen a napon gondoljunk másokra is, tegyük boldoggá a közelünkben élőket. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának márciusi kihívásában is a segítségnyújtásra szeretnénk felhívni a figyelmet. Ünnepeld te is a boldogság világnapját!

Téged milyen dolgok tesznek boldoggá a mindennapokban? Egy finom ebéd a kedvenc kollégáiddal, hazafelé beszaladni egy régen vágyott könyvért, sétálni egyet a napsütésben munka után, beülni egy cukrászdába – ezek mind olyan apróságok, amelyeket talán nem teszünk meg túl gyakran, mégis energiával töltenek fel, örömet szereznek nekünk egy átlagos hétköznapon is.

Olyan apró dolgok is boldoggá tehetik a hétköznapokat, mint sétálni egyet a napsütésben Forrás: Shutterstock

Az ENSZ 2012-ben nyilvánította március 20-át a boldogság világnapjává. Ennek tudatában álljunk meg egy percre, és gondolkodjunk el azon, mivel vihetnénk közelebb magunkat ma a boldogság eléréséhez. Ám ne csak a saját örömünk álljon a középpontban! Gondoljunk a környezetünkre, helyezzük egy kicsit a segítségnyújtást a középpontba!

Főzz egy kávét a kissé álmos kollégádnak, készíts egy finom vacsorát a párodnak. Régóta halogatod a ruháid selejtezését? Csináld meg ma, a felesleges darabokat pedig vidd el egy jótékonysági ruhagyűjtőbe! Meglátod, remekül érzed majd magad utána. A lényeg egyedül az, hogy a boldogság világnapja alkalmából tedd boldoggá magadat vagy épp a környezetedet.

Csatlakozz a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmához

A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának márciusi kihívásában is a segítségnyújtásra szeretnénk felhívni a figyelmet. Legyen szó akár rászorulókról vagy a közvetlen környezetünkről.

Ha szeretnéd kipróbálni magad a mozgalom feladataiban, nem késő csatlakozni. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen kihívások várhatók még 2019-ben, kattints ide! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz is, ahol megoszthatod tapasztalataidat másokkal, és azt is láthatod, a Life.hu szerkesztői, újságírói milyen sikerrel teljesítik a kihívásokat.

ByeAlex saját tehetségkutatót indít rappereknekhttp://www.life.hu/kult/20190319-byealex-sajat-tehetsegkutatot-indit-rappereknek.htmlAz X-Faktorban már belekóstolt a mentoréletbe ByeAlex, aki most saját tehetségkutatót indít. Úgy döntött, önköltségen fedezi fel a jövő ifjú rappereit. KultFotó: Polyák Attila - Origo5 film és sorozat, amelyet vétek lenne kihagynod márciusbanhttp://www.life.hu/kult/20190318-5-film-es-sorozat-amit-vetek-kihagynod-marciusban.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amelyeket olvasóinknak szerintünk érdemes lesz megtekinteniük az adott időszakban. Jöjjenek hát március ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoKoós Jánost művészbarátai mellett helyezhetik örök nyugalomrahttp://www.life.hu/kult/20190318-koos-janost-muveszbaratai-mellett-helyezhetik-orok-nyugalomra.htmlMárcius 20-án helyezik örök nyugalomra a tragikus hirtelenséggel elhunyt Koós Jánost. Az énekes művészbarátai mellett nyugodhat. Szentes Andrea Koós és Hofi Géza legendás barátságáról mesélt. Kult--Baló György örökre lehunyta a szemét, 71 éves volthttp://www.life.hu/kult/20190318-balo-gyorgy-orokre-lehunyta-a-szemet-71-eves-volt.htmlHetvenegy éves korában elhunyt Baló György televíziós újságíró. Műsorát januárban függesztették fel, akkor azt mondta, pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége. Kult--Elhunyt Dick Dale gitároshttp://www.life.hu/kult/20190318-elhunyt-dick-dale-gitaros.html81 évesen távozott az élők sorából a legendás gitáros, Dick Dale. Kult--Súlyos betegség miatt nem lép fel január óta Fekete Jenő blueszenészhttp://www.life.hu/kult/20190317-sulyos-betegseg-miatt-nem-lep-fel-januar-ota-fekete-jeno-blues-zenesz.htmlJanuár közepe óta nem láthatjuk színpadon az ismert blueszenészt, Fekete Jenőt. Az előadó Facebook-oldalán írta le, hogy mi ennek az oka: lassan két hónapja alig tud felkelni az ágyból. Előbb idegbecsípődése volt, majd a sok fekvés miatt tüdőembólia alakult ki nála. A megélhetése is veszélybe került, így a közösségi oldalán kér segítséget, ahogy ő fogalmaz: „minden fillér számít”. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.