Súlyos betegség miatt nem lép fel január óta Fekete Jenő blueszenész

zene Fekete Jenő blues zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január közepe óta nem láthatjuk színpadon az ismert blueszenészt, Fekete Jenőt. Az előadó Facebook-oldalán írta le, hogy mi ennek az oka: lassan két hónapja alig tud felkelni az ágyból. Előbb idegbecsípődése volt, majd a sok fekvés miatt tüdőembólia alakult ki nála. A megélhetése is veszélybe került, így a közösségi oldalán kér segítséget, ahogy ő fogalmaz: „minden fillér számít”.

„Kedves barátaim,ismerőseim,most már bátorkodom elárulni illetve kiírni nektek nyilvánosan is,hogy január második felétől betegeskedem.Először ideg becsípődéssel ami a csigolyámnál történt,aztán a sok fekvéstől tüdő embólia alakult ki ami nem túl kellemes enyhén szólva.így hát óvatos torna 5-6 hetes a felépülésig és persze a zenélésből ezáltal kiestem szóval nehézkes mostanában a megélhetés.Köszönöm az eddigi segítséget minden tekintetben.Hálás vagyok és ha nem veszitek zokon aki úgy gondolja és szívesen teszi még, akkor most igazán jól jönne egy kis segítség tőletek,mikor ha nem most, mert minden fillér számít,:a következő számlára.11773023-00819080 0000 0000.....köszönettel F.J. (remélem nem ciki,hogy ehhez folyamodtam,ölelek mindenkit persze igyekszem mielőbb felépülni hogy játsszak nektek még sok-sok bluest meg a készülő dalaimat is végre...a mielőbbi viszont látásra....” – tette közzé a napokban a Facebook-oldalán a zenész.

Fekete Jenő az 1980-as évek vége óta a magyarországi bluesélet kiemelkedő és közkedvelt előadója, a műfaj rajongói mind jól ismerik a nevét. Játszott a Palermo Boogie Gang és a Muddy Shoes zenekarokban, Budapesten több hely állandó fellépője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.