Petruska közleményt adott ki A Dalból való kizárásával kapcsolatban

Forrás: Petruska -
Petruska A Dal 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt megírtuk, plágium miatt Petruskát kizárták A Dalból. A zenész közleményt adott ki, állítja, nem „lopott”. Petruska a Help Me Out of Here című dallal versenyzett, amely rendkívül hasonlít a Vampire Weekend White Sky című számára. Az előadó közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. 
Polyák Lilláék fellépésén az igazi ABBA-t követelte egy pécsi házaspárhttp://www.life.hu/kult/20190217-polyak-lillaek-fellepesen-igazi-abbat-kovetelte-egy-pecsi-hazaspar.htmlNagyot csalódott egy pécsi házaspár, akik a pécsi Kodály Központban az évi rendszerességgel megrendezett Pannon Filharmonikusok koncertre váltott belépőt. Úgy gondolták, hogy Valentin-napon az ABBA Show keretein belül valóban a svéd zenekar áll színpadra. De nem, a dalokat Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor adták elő. KultOrigoA Dal 2019: plágiumvád érte az egyik döntős dalt, még nem állt össze a végleges mezőnyhttp://www.life.hu/kult/20190217-a-dal-2019-plagiumvad-erte-az-egyik-dontos-dalt.htmlPápai Joci Az én apám című dala, amelyet édesapja ihletett, 45 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől. Szintén bekerült a fináléba 43 ponttal Szekér Gergő, aki népzenei motívumokkal tűzdelt hiphopos dalát, a Madár, repülj!-t adta elő, valamint Nagy Bogi, aki a felnőtté válásról szóló Holnapot énekelte, és produkciójára 42 pontot kapott. KultOrigoLopják a szivarokat Andy Vajna sírjárólhttp://www.life.hu/kult/20190202-lopjak-a-szivarokat-andy-vajna-sirjarol-a-temetes-utan.htmlAlig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői szarkák máris fosztogatják a sírját. A szerettei és barátai által vásárolt értékes szivarokat lopták el róla. KultOrigoA Dal 2019 - Szombaton este lesz a második válogató műsor http://www.life.hu/kult/20190126-a-dal-2019-szombaton-este-lesz-a-masodik-valogato.htmlMa este rendezik A Dal 2019 második válogatóját: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból hatan jutnak tovább az elődöntőbe, és csatlakoznak a múlt heti továbbjutókhoz. KultFotó: Polyák Attila - OrigoBocuse d'Or – A jövő héten tartják a szakácsverseny világdöntőjéthttp://www.life.hu/kult/20190127-bocuse-dor-jovo-heten-tartjak-a-szakacsverseny-vilagdontojet.htmlHuszonnégy nemzet csapatainak részvételével rendezik meg a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d'Or-nak a világdöntőjét január 29-30-án Lyonban; Magyarországot Pohner Ádám képviseli. Kult--A Dal 2019 - Szombaton este lesz a második válogató műsor http://www.life.hu/kult/20190126-a-dal-2019-szombaton-este-lesz-a-masodik-valogato.htmlMa este rendezik A Dal 2019 második válogatóját: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból hatan jutnak tovább az elődöntőbe, és csatlakoznak a múlt heti továbbjutókhoz. KultFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.