Elhunyt Lee Radziwill, Jackie Kennedy húga

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Jackie Kennedy hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Lee Radziwill, Jackie Kennedy húga.

85 éves korában New York-i otthonában elhunyt Lee Radziwill – számolt be róla a Guardian.

Jackie Kennedy húga három alkalommal volt férjnél, második férje Stanislaw Albrecht Radziwill lengyel herceg volt. A házasságból két gyermek született.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cool as you like. #leeradziwill RIP

I N T E R I O R C O U T U R E (@interiorcouture) által megosztott bejegyzés,

Húgával folyamatosan rivalizáltak egymással, előfordult, hogy elszerették a másik párját. Jackie még Arisztotelész Onasszisz fejét is elcsavarta, pedig korábban Lee is szerelmes volt a férfiba.

A hercegnének ennek ellenére sikerült igazi stílusikonná válnia, színésznőként, íróként, sőt lakberendezőként is bizonyította tehetségét.

36 év után ismét Magyarországon Kabir Bedi – így néz ki most Sandokanhttp://www.life.hu/kult/20190216-36-ev-utan-ismet-magyarorszagon-kabir-bedi-igy-nez-ki-most-sandokan.htmlA maláj tigris című sorozatot 1983-tól vetítették nálunk. Akkor ismerte meg a hazai közönség Kabir Bedi pakisztáni származású színészt, aki Sandokant alakította. Bedi a a mai Guido és Maurizio de Angelis filmzenei koncert sztárvendége lesz, ezért látogatott Magyarországra. Kult--A Dal 2019: plágiumvád érte az egyik döntős dalt, még nem állt össze a végleges mezőnyhttp://www.life.hu/kult/20190217-a-dal-2019-plagiumvad-erte-az-egyik-dontos-dalt.htmlPápai Joci Az én apám című dala, amelyet édesapja ihletett, 45 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől. Szintén bekerült a fináléba 43 ponttal Szekér Gergő, aki népzenei motívumokkal tűzdelt hiphopos dalát, a Madár, repülj!-t adta elő, valamint Nagy Bogi, aki a felnőtté válásról szóló Holnapot énekelte és produkciójára 42 pontot kapott.KultOrigoMeghalt Bruno Ganz színész, aki a Bukás című filmben Hitlert alakítottahttp://www.life.hu/kult/20190216-meghalt-bruno-ganz-szinesz-aki-a-bukas-cimu-filmben-hitlert-alakitotta.htmlPéntek este, zürichi otthonában elhunyt Bruno Ganz színész. 77 éves volt. KultOrigoMÁS-filmek Valentin napra, avagy LMBTQ szerelmek a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20190214-masfilmek-valentin-napra-avagy-lmbtq-szerelmek-a-filmvasznon.htmlAz LMBTQ közösség nincs könnyű helyzetben, ha a Valentin-napi összebújós filmezés kerül szóba. Bár készülnek az ő életükbe csöppenő alkotások is, de messze sem olyan számban, hogy hirtelen elő tudjanak húzni egyet egy spontán otthoni mozizós estéhez. De ne rekesszük ki a heteroszexuálisokat sem, hiszen a következő filmeket nekik is meleg szívvel ajánljuk. KultOrigoHírességek, akik a Fiumei sírkertben nyugszanakhttp://www.life.hu/kult/20190208-hiressegek-akik-a-fiumei-sirkertben-nyugszanak-andy-vajna-mellett.htmlA filmügyi kormánybiztos, számos hollywoodi sikerfilm producere, Vajna Tímea férje életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt. Temetése 2019. január 31-én volt a Fiumei úti sírkertben. Megnéztük, kik azok a magyar hírességek – tudósok, feltalálók, grófok, miniszterelnökök, írók, költők, színészek –, akik szintén ezen a helyen nyugszanak. A listában – amely természetesen nem teljes – családi név szerinti betűrendben, születési és halálozási évvel, a sírhely pontos megjelölésével szögletes zárójelben tüntettük fel az elhunytakat. KultOrigoOscar-gála: Samuel L. Jackson, Javier Bardem és Jason Momoa is díjat adnak áthttp://www.life.hu/kult/20190212-oscar-gala-samuel-l-jackson-javier-bardem-es-jason-momoa-is-dijat-adnak-at.htmlSok hírességet láthatunk február 24-én a Dolby Színház színpadán, ugyanis rengetegen jelöltek valamilyen díjra, mások pedig a szobrocskákat osztogatják: íme, ők fogják átnyújtani a nyertesek kitüntetését. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.