Pataky Attila amerikai turnéra készül az Eddával

Edda zene USA Amerika turné Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikai turnéra készül az Eddával Pataky Attila, aki szólóban lépett már fel a tengerentúlon, ám a teljes zenekarral ez lesz az első utazás. Arról is mesélt, hogy felesége, Orsi hogyan bírja ezt a nagy pörgést. 

„Nálunk is vannak hullámvölgyek” – mesélte Pataky Attila, amikor a Mokkában arról kérdezték, felesége, Orsi hogyan bírja azt a tempót, amit ő diktál a közös életükben. Hiszen Pataky még 10 évig szeretne a színpadon állni. Ám feleségével igyekeznek minden gondjukat megoldani, ha konfliktusuk adódik.

A zenekar életében is fordulópont következik, hiszen amerikai turnéra készülnek. Pataky szólóban már járt a tengerentúlon, ám a teljes zenekar először indul útnak. Egy négyállomásos turné vár rájuk, ahol a klasszikus Edda-dalokkal szórakoztatják a közönséget.

„Olyan slágerparádét tolunk le” – mesélte Pataky Attila, aki meg van győződve róla, hogy ha szeretetet visznek magukkal, akkor azt is kapnak vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.