Dobó Kata Andy Vajnáról mesélt: "Olyan űrt hagyott maga után, amit nem lehet betölteni"

Dobó Kata Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata és Andy Vajna sokáig egy párt alkottak, 12 éve szakítottak, ám baráti kapcsolatot ápoltak egymással. A színésznő az ATV kamerái előtt beszélt a producerről. 

"Szerencsés helyzetben voltam, hogy a közelében lehettem. Azt az Andyt, akit én ismerek, nagyon kevesen ismerhetik. Nem volt nála jobb ember, nem tudom, mi lesz majd ezután. Egy olyan űrt hagyott maga után, amit nem lehet betölteni" – mesélte a színésznő, láthatóan a könnyeivel küszködve, és hozzátette, Vajna jószívű, segítőkész, jólelkű ember volt. „Így emlékezzünk rá, ezt érdemli" – mondta.

Dobó Kata nemsokára rendezőként is debütál, hamarosan bemutatják a Kölcsönlakás című vígjátékát.

„Nagyon sokat tanultam tőle, az elmúlt másfél évben még inkább. Az egész karrieremet ő indította el, nem is tudom, mi lett volna, ha nincs a Miniszter félrelép. Színésznő lettem volna, hisz a főiskolára már felvettek akkor, de biztos, hogy más utat jártam volna be. Lenyomata ott lesz ezen a filmen is. Nagyon sokat segített, ugyanakkor abszolút szabad kezet kaptam, ha jól emlékszem, talán csak egyszer volt kint a forgatáson" - emlékezett vissza Dobó Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.