Elhunyt Windsor Davies, a britek egyik kedvenc komikuslegendája

Windsor Davies komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 88 éves brit színész, Windsor Davies csak pár hónappal élte túl feleségét, aki tavaly szeptemberben halt meg.

Anglia egyik legismertebb veterán tévése a Folytassa...! filmek több darabjában is szerepelt, feltűnt a Folytassa Angliában! és a Folytassa az ásatást! című vígjátékokban is.

A 2000-es években is aktív volt, láthattuk őt a Baleseti sebészet című szériában, utoljára pedig Az én kis családom szereplőjeként állt kamerák elé 2004-ben.

Forrás: Pixabay.com

Pély Barna: „Nem érdemes olyan harcokat vívnod, amelyeket nem nyerhetsz meg"http://www.life.hu/kult/20190118-pely-barna-interju-uj-lemezrol-blue-hearth-maganeletrol-galambos-dorina.htmlPély Barna már közel 20 éve a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű és meghatározó alakja. Számtalan fellépése van Magyarországon, de külföldre is gyakran hívják fesztiválra vagy akár önálló fellépőként is. Januárban jelent meg a legújabb nagylemeze Blue Heart címmel. Barnával az albumról, tehetségkutatásról és magánéletről is beszélgettünk. Kult--A Dal 2019: Oláh Gergő és Szekér Gergő az első előválogató győzteseihttp://www.life.hu/kult/20190120-a-dal-2019-olah-gergo-es-szeker-gergo-az-elso-elovalogato-gyoztesei.htmlA Dal 2019 első előválogatóját szombat este holtversenyben Oláh Gergő és Szekér Gergő nyerte 41 ponttal, a harmadik helyen Antal Tímea feat. Demko Gergő végzett, ők 39 pontot kaptak. KultOrigoA Dal 2019 – szombat este lesz az első válogató: hatan jutnak továbbhttp://www.life.hu/kult/20190119-a-dal-2019-szombaton-este-lesz-az-elso-valogato-hatan-jutnak-tovabb.htmlMa este rendezik A Dal 2019 első válogatóját: a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható show-műsorból hatan jutnak tovább az elődöntőbe. KultFotó: Polyák Attila - OrigoKern András betegsége miatt lemondta a színház az előadásthttp://www.life.hu/kult/20190101-kern-andras-betegsege-miatt-lemondta-a-pesti-szinhaz-az-eloadast.htmlAz év első előadására jegyet váltók más műsort láthatnak holnap a Pesti Színházban. Az ok: Kern András beteg. KultOrigoMeghalt Honey Lantree, a poptörténelem első sikeres női dobosahttp://www.life.hu/kult/20190101-eletenek-75eveben-elhunyt-honey-lantree-a-poptortenelem-elso-sikeres-noi-dobosa.htmlElhunyt Honey Lantree, aki a 60-as években azzal vált híressé, hogy ő volt az első olyan nő, aki a mikrofon helyett a dobok mögött vált sikeressé a The Honeycombs nevű beatzenekarban. Egyik, ha nem legsikeresebb daluk az 1964-ben megjelent Have I The Right volt, amely a brit toplista élére került. Kult--Meghalt Honey Lantree, a poptörténelem első sikeres női dobosahttp://www.life.hu/kult/20190101-eletenek-75eveben-elhunyt-honey-lantree-a-poptortenelem-elso-sikeres-noi-dobosa.htmlElhunyt Honey Lantree, aki a 60-as években azzal vált híressé, hogy ő volt az első olyan nő, aki a mikrofon helyett a dobok mögött vált sikeressé a The Honeycombs nevű beatzenekarban. Egyik, ha nem legsikeresebb daluk az 1964-ben megjelent Have I The Right volt, amely a brit toplista élére került. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.