A Dal 2019: Oláh Gergő és Szekér Gergő az első előválogató győztesei

Forrás: A Dal / Instagram -
A Dal 2019 Szekér Gergő Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2019 első előválogatóját szombat este holtversenyben Oláh Gergő és Szekér Gergő nyerte 41 ponttal, a harmadik helyen Antal Tímea feat. Demko Gergő végzett, ők 39 pontot kaptak. 

A Dal 2019 élő adásába jutott 30 dal előadói közül a szombati első adásban 10 produkció lépett színpadra: Antal Tímea feat. Demko Gergő (Kedves Világ!), Berkes Olivér (Világítótorony), DENIZ (Ide várnak vissza), Hamar Barni (Wasted), a Konyha (Százszor visszajátszott), a Nomad (A remény hídjai), az örökbefogadás fontosságáról éneklő Oláh Gergő (Hozzád bújnék), Pátkai Rozina (Frida), Szekér Gergő (Madár, repülj!) és Váray László (Someone Who Lives Like This).

A zsűri tagjai Forrás: A Dal / Instagram

A Dal 2019 első válogatóját holtversenyben Oláh Gergő (Hozzád bújnék) és Szekér Gergő (Madár, repülj!) nyerte 41 ponttal. A harmadik helyet 39 ponttal Antal Tímea feat. Demko Gergő szerezte meg a Kedves Világ! című dallal. Továbbjutott még 38 ponttal a Konyha (Százszor visszajátszott), valamint 35 ponttal a Nomad (A remény hídjai), a vigaszágas szavazással pedig DENIZ (Ide várnak vissza).

Pély Barna: „Nem érdemes olyan harcokat vívnod, amelyeket nem nyerhetsz meg"http://www.life.hu/kult/20190118-pely-barna-interju-uj-lemezrol-blue-hearth-maganeletrol-galambos-dorina.htmlPély Barna már közel 20 éve a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű és meghatározó alakja. Számtalan fellépése van Magyarországon, de külföldre is gyakran hívják fesztiválra vagy akár önálló fellépőként is. Januárban jelent meg a legújabb nagylemeze Blue Heart címmel. Barnával az albumról, tehetségkutatásról és magánéletről is beszélgettünk. Kult--Barátja találta meg Kovács Gyula színész holttestéthttp://www.life.hu/kult/20190119-baratja-talalta-meg-kovacs-gyula-szinesz-holttestet-kecskemeti-katona-jozsef-szinhaz.htmlA múlt hétvégén hunyt el Kovács Gyula, a kecskeméti Katona József Színház 69 éves színésze. Pénteken még a színpadon játszott, hazament, és otthon, a foteljában érte a halál. Kult--Meghalt Mike Taylor, a kanadai Walk Off The Earth banda billentyűsehttp://www.life.hu/kult/20190101-meghalt-mike-taylor-a-kanadai-walk-off-the-earth-banda-billentyuse.htmlDecember 30-án álmában elhunyt Mike Taylor, a kanadai Walk Off The Earth banda billentyűse. A gyászhírt a zenekar közölte. Kult--A legismertebb újévi babonák és tiltásokhttp://www.life.hu/kult/20181230-a-legismertebb-ujevi-babonak-tiltasok.htmlA babona úgy tartja: amit az év első napján teszel, azt teszed majd egész évben. De nemcsak azt érdemes szem előtt tartani, hogy mit kell tenni, hanem azt is, hogy mit tilos! KultOrigoMeghalt Csulák András újságíró, szerkesztőhttp://www.life.hu/kult/20181231-meghalt-csulak-andras-ujsagiro-szerkeszto.htmlHosszú betegség után, 68 éves korában meghalt Csulák András újságíró - tájékoztatta a család hétfőn az MTI-t. Kult--55 éves lett Hollywood szexszimbóluma: Brad Pitt legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20181220-55-eves-lett-hollywood-szexszimboluma-brad-pitt-legfontosabb-szerepei.htmlMost ünnepli 55. születésnapját az elmúlt két és fél évtized talán legnagyobb férfi filmcsillaga,akinek karrierjében olyan sok emlékezetes alakítás követte egymást, hogy alig győztünk belőlekiválogatni egy jubileumi listára valót. De megtettük! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.