Törőcsik Mari szeretne hamarosan újra színpadra állni

színpad betegség szereplés Törőcsik Mari színészet egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még velemi otthonában tartózkodik Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze. Szeretne hamarosan újra színpadra állni, ám betartja az orvosai utasításait. 

A Nemzeti Színház Galilei élete című darabjának szereposztásában még mindig szerepel Törőcsik Mari neve - szúrta ki a Blikk. A Nemzet Színésze játszotta volna az idős Galileo Galileit Zsótér Sándor rendezésében.

A lap megkereste Törőcsiket, hogy megkérdezzék, mikor láthatják újra a nézők. A színésznő ugyanis szeptemberben ismét kórházba került, onnan azonban hamar kiengedték. Nem tett le róla, hogy újra a színpadon álljon.

Törőcsik Mari mindennap gondol a színházra Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Nem tehetek mást, mint bízom abban, hogy eljön az idő, amikor újra szerepelhetek. Bennem megvan az elhatározás, vissza akarok térni a színpadra" - fogalmazott Törőcsik Mari, akinek nagyon jólesik, hogy a nevét meghagyták a szereposztásban.

"Az életem a színház, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. Persze a közönségre is, hiszen ugyan rég nem szerepeltem már, de a mai napig elárasztanak a szeretetükkel. Az pedig, hogy gondolnak rám a Nemzetiben, nagyon jó érzés, ebből táplálkozhat az ember lelke. Hiszem, hogy rövidesen láthatnak majd szerepelni" - mondta a lapnak a színésznő, aki még nem Budapesten, hanem velemi otthonában tartja be orvosai és ápolói utasításait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.