Elhunyt William Morgan Sheppard, a Star Trek színésze

halál színész Ki vagy, Doki? William Morgan Sheppard Star Trek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcvanhat éves korában örökre lehunyta a szemét a Star Trek és a Ki vagy, doki? színésze, William Morgan Sheppard. Családja jelentette be a hírt.

A 2016-os Last Man Club volt az utolsó filmje William Morgan Sheppardnek, aki vasárnap, Kaliforniában, 86 éves korában örökre lehunyta a szemét – írja a Mirror. A szomorú hírt a családja jelentette be.

A színész Londonban született 1932-ben, a Király Színiakadémián végzett (Royal Academy of Dramatic Art). A nézők láthatták például a Star Trekben, a Ki vagy, doki?-ban és a Reklámőrültekben is.

William Morgan Sheppard 86 éves korában hunyt el Forrás: WireImage/2008 Steve Granitz/Steve Granitz

Felhők, sütemények, zöldségek: dolgok, amik másnak tűnnek, mint amik valójábanhttp://www.life.hu/kult/20190108-felhok-sutemenyek-zoldsegek-dolgok-amik-masnak-tunnek-mint-amik-valojaban.htmlVicces helyzeteket produkál az élet. Főleg, amikor a tárgyak kicsit más, szinte emberi arcukat mutatják. Íme, a legmegtévesztőbb optikai csalódások. KultOrigo5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod januárbanhttp://www.life.hu/kult/20190107-ot-film-es-sorozat-amit-vetek-lenne-kihagynod-januarban.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amelyeket szerintünk érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát az új év első hónapjának ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoBaló György bejelentette: felfüggesztik a műsoráthttp://www.life.hu/kult/20190108-balo-gyorgy-bejelentette-felfuggesztik-a-musorat.htmlFelfüggesztik január 8-tól Baló György műsorát az RTL Klubon. A hírt a műsorvezető maga jelentette be. Kult--Golden Globe: Lady Gaga és Bradley Cooper is a díjátadók között lesz a vasárnap esti gálánhttp://www.life.hu/kult/20190105-golden-globe-lady-gaga-es-bradley-cooper-is-a-dijatadok-kozott-lesz-a-vasarnap-esti-galan.htmlLady Gaga, Harrison Ford, Emma Stone és Bradley Cooper is a díjátadók között lesz a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetségének (HFPA) Golden Globe-gáláján, amelyet helyi idő szerint vasárnap este rendeznek meg a Los Angeles-i Beverly Hilton szállóban. Kult--Elhunyt Hegedűs Péter, az első magyar punkzenekar alapítójahttp://www.life.hu/kult/20190103-elhunyt-hegedus-peter-az-elso-magyar-punkzenekar-alapitoja.htmlHatvanhárom éves korában hunyt el az első magyar punkzenekar, a Spions alapítója. Kult--Mondd ki: szeretlek – íme a Jobb ember leszek! mozgalom januári kihívásahttp://www.life.hu/kult/20190102-mondd-ki-szeretlek-ime-a-jobb-ember-leszek-mozgalom-januari-kihivasa.htmlNehezen mutatod ki, ha igazán szeretsz valakit? Nem a legkönnyebb számodra, hogy kimondd: szeretlek? Ha változtatnál ezen, akkor a Life.hu 2019-es mozgalmának januári kihívását neked találták ki. A Jobb ember leszek! kihívássorozatának első hónapjában ugyanis minden nap ki kell mondanod a sokak által rettegett „sz” betűs szót. Lehet, hogy eleinte nehéz lesz, de meglátod, a hatás nem várat sokat magára. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.