Baló György bejelentette: felfüggesztik a műsorát

pihenés Baló György műsor RTL Klub kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztik január 8-tól Baló György műsorát az RTL Klubon. A hírt a műsorvezető maga jelentette be. 

„Négyévnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a műsort saját kérésemre január 8-tól szüneteltetjük” – idézi a Blikk Baló György szavait. A műsorvezető ugyanis maga jelentette be a hírt műsora felfüggesztéséről hétfő este.

A lap megkereste az RTL Klub hírigazgatóját, Kotroczó Róbertet. „Baló György jelenléte újságíró kollégáim számára is meghatározó, munkájával nemcsak nekünk az RTL Klubnál, hanem az egész szakmának példát mutat és mértéket tart.” A csatorna munkatársai bíznak Baló György melőbbi gyógyulásában és abban, hogy a nézők hamarosan újra a képernyőn láthatják.

Baló György műsora szünetel egy ideig Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Baló György bejelentette: felfüggesztik a műsoráthttp://www.life.hu/kult/20190108-balo-gyorgy-bejelentette-felfuggesztik-a-musorat.htmlFelfüggesztik január 8-tól Baló György műsorát az RTL Klubon. A hírt a műsorvezető maga jelentette be. KultMichael Schumacher ma ünnepli 50. születésnapjáthttp://www.life.hu/kult/20190103-michael-schumacher-ma-unnepli-50-szuletesnapjat.html1969-ben született minden idők legeredményesebb autóversenyzője, Michael Schumacher. A sportoló ma ünnepli 50. születésnapját. Kult--Mondd ki: szeretlek – íme a Jobb ember leszek! mozgalom januári kihívásahttp://www.life.hu/kult/20190102-mondd-ki-szeretlek-ime-a-jobb-ember-leszek-mozgalom-januari-kihivasa.htmlNehezen mutatod ki, ha igazán szeretsz valakit? Nem a legkönnyebb számodra, hogy kimondd: szeretlek? Ha változtatnál ezen, akkor a Life.hu 2019-es mozgalmának januári kihívását neked találták ki. A Jobb ember leszek! kihívássorozatának első hónapjában ugyanis minden nap ki kell mondanod a sokak által rettegett „sz” betűs szót. Lehet, hogy eleinte nehéz lesz, de meglátod, a hatás nem várat sokat magára. KultOrigoJobb ember leszek! Íme a Life.hu kihívása a 2019-es évre, amelyhez te is csatlakozhatszhttp://www.life.hu/kult/20181221-jobb-ember-leszek-ime-a-lifehu-kihivasa-a-2019es-evre-amelyhez-te-is-csatlakozhatsz.htmlMilyen gyakran mondod ki, hogy szeretlek? Mikor adtál utoljára valamit önzetlenül? Vigyázol a környezetedre? Mit teszel azért, hogy jobban érezd magad a mindennapokban? Ha bizonytalan vagy a válaszokban, akkor itt a helyed, teljesítsd velünk a Life.hu kihívását, amelynek mottója: Jobb ember leszek! Minden hónapban más-más kihívással készülünk, amely nem kerül pénzbe, viszont garantáltan nyitottabb, boldogabb leszel tőle. Csatlakozni bármikor lehet, ne habozz, teljesítsd velünk! KultOrigoElhunyt Frank Adonis színészhttp://www.life.hu/kult/20181228-elhunyt-frank-adonis-szinesz.htmlHosszú betegség után, 83 éves korában elhunyt a Nagymenők színésze, Frank Adonis. A szomorú hírt felesége, Denise jelentette be. KultThinkstockKétmillió forintot kapott a Fóti Gyermekotthon a Csengetett, Mylord?-rajongóktólhttp://www.life.hu/kult/20181218-ketmillio-forintot-kapott-a-foti-gyermekotthon-a-csengetett-mylord-rajongoktol.htmlAz őszi Csengetett, Mylord?-közönségtalálkozóból maradt pénzt a Fóti Gyermekotthonnak adományozták, a rendezvényre ugyanis több mint hétmillió forint érkezett. Ahogy korábban a szervezők ígérték, jótékony célra fordították a fennmaradt összeget, az összesen 2 078 000 forintot. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.